247TailorSteel begroet herstart persoonlijk contact

247TailorSteel is de komende tijd aanwezig op verschillende beurzen in Nederland en Duitsland. Het beursseizoen wordt afgetrapt op De Nederlandse Metaaldagen (15-17 september, Brabanthallen ‘s Hertogenbosch).

247TailorSteel wil en mag niet ontbreken op de Nederlandse Metaaldagen. Het bedrijf loopt voorop bij alle centrale thema’s van de beurs: Industrie 4.0, digitalisering, procesoptimalisatie en productverbetering.

De ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen mag en wil daar in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch niet ontbreken. De beurs concentreert zich immers op de thema’s Industrie 4.0, digitalisering, procesoptimalisatie en productverbetering. En op al die terreinen is 247TailorSteel een pionier, die voorop loopt in de ontwikkelingen. Met name met het bestelplatform Sophia, dat gebruik maakt van de nieuwste generatie software met veel functionaliteiten om eenvoudig en snel producten op maat bestellen. Ook de werkprocessen in de productiefaciliteiten zijn goede voorbeelden van Industrie 4.0 en digitalisering.

Updates van Sophia

CEO Carl Berlo is blij dat er weer beurzen zijn. “Die hebben we zeker gemist. Want we hebben een bijzonder verhaal te delen, dat goed met een beursdeelname wordt ondersteund. De herstart van het persoonlijke contact geeft een stevige aanvulling aan ons Sophia platform.”

Medewerkers van 247Tailorsteel zullen uitleggen geven over recente updates van Sophia, dat constant wordt doorontwikkeld om de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid voor de klanten verder te vergroten. Een grote groep klanten kan hierdoor met Sophia prima in zijn bestelbehoefte voorzien.

Ultiem klantgericht werken

Maar 247Tailorsteel bedient tegenwoordig ook afnemers en gebruikers, die meer wensen dan de diensten die via Sophia actueel worden geboden. “We zijn dagelijks bezig betere en meer functionaliteiten toe te voegen, en willen dit graag tijdens de beurs delen”, zegt Berlo. “We doen aanpassingen in onze fabrieken waardoor we deze groep klantspecifiek kunnen bedienen. Bijvoorbeeld door parameters in onze machines voor hen aan te passen of andere kantgereedschappen aan te schaffen die voor hun producten nodig zijn. Ook spelen we in op specifieke logistieke wensen, waarmee we bijvoorbeeld de assemblage voor machinebouwers makkelijker maken. We willen ultiem klantgericht werken voor klanten die dat relevant vinden.”

Onder meer door het aanboren van deze interessante nieuwe klantengroep maakt 247Tailorsteel momenteel een sterke spurt vooruit. Berlo is dan ook zeer optimistisch over de Nederlandse markt voor de rest van dit jaar en volgend jaar. “We hebben enorme contracten kunnen sluiten, zodat we goed staan opgesteld om ons spectaculaire groeicijfer verder uit te bouwen.”

Derde Duitse productiefaciliteit

Verder is het bedrijf flink aan het opschalen in Duitsland. Daar zijn nu twee vestigingen volledig operationeel, terwijl de bouw van een derde productiefaciliteit in Langenau, dichtbij Ulm in het zuiden van Duitsland, op donderdag 23 september officieel van start gaat. De opbouw van productiecapaciteit in Duitsland betekent ook dat er ruimte komt voor verdere groei in de Nederlandse (en de Belgische) markt. Berlo: “Onze vestiging in Varsseveld produceert nu ook voor een deel van de Duitse markt. Meer in Duitsland zelf produceren betekent dat we in Varsseveld meer productiecapaciteit voor de Nederlandse markt vrijspelen.”

Hal 6, stand D062

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

247TailorSteel bereidt tweede Nederlandse vestiging voor

11-05 247TailorSteel is een producent van delen uit plaat en buis, maar daarnaast vooral een…

Bedrijf en Economie

247TailorSteel start bouw nieuwe fabriek in Zuid-Duitsland

24-09 Onder andere de Consul-Generaal in Duitsland, Paul IJmkers, de burgemeester van Langenau, Daniel Salemi…

Bedrijf en Economie

Bezoekers Metaaldagen vooral op zoek naar automatisering

20-09 Wat dat betreft kwamen ze ruimschoots aan hun trekken. Alle bijna negentig exposanten hadden…

Verspanen

Nieuwe (EMO Milano 2021) editie VerspaningsNieuws

16-09 Het magazine staat boordevol met artikelen over de verspaning in de breedste zin van…

Personeel en Opleiding

Nikki van der Zouw en Robin Segers winnen Awards op Nederlandse Metaaldagen

15-09 Bij de verkiezing om de Vakvrouw Metaal Award was het een nek-aan-nek race tussen…

Automatisering

Robotica oplossingen op Metaaldagen

14-09 BMO Automation introduceert de Iridium serie, een compacte alleskunner voor draai- en freesmachines. Deze…

MetavakNieuws

Dymato toont slimme en geautomatiseerde verspaning

08-09 Zowel De Nederlandse Metaaldagen in september als METAVAK in oktober maken van Smart Industry…

Verspanen

Oude Reimer toont geautomatiseerd voorinstellen met robotprimeur op Nederlandse Metaaldagen

08-09 Om het rendement van CNC-draai- en freesmachines optimaal te benutten, kiezen veel verspaners voor…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X