Aan de slag met OOM

0

Opleidingsfonds OOM brengt het boekwerkje ‘Aan de slag met OOM’ uit. Hierin staan waardevolle tips om goede vakmensen te krijgen, te behouden en te begeleiden. Uiteraard staat in het boekje ook hoe OOM daarbij kan helpen.

De Nederlandse economie draait weer op volle toeren. Geschikte werknemers vinden is een grote uitdaging voor veel MKB-metaalbedrijven. Hoe vind je goede medewerkers die bij je bedrijf passen? En, hoe behoud je ze op een steeds krappere arbeidsmarkt? Hoe zorg je dat ze hun talenten benutten en hoe begeleid je ze bij hun ontwikkeling?

Duidelijke doelen
Dit keer staat Aan de slag met OOM boordevol gouden tips van de OOM-regiomanagers om goede vakmensen te krijgen, te benutten, te behouden en te begeleiden. Zo’n tip is bijvoorbeeld om bij wijze van vacature een persoonlijke video te maken waarin medewerkers van je bedrijf vertellen wat er zo leuk is aan hun werk. Of hoe je de talenten van je medewerkers kunt ontdekken door goed te kijken naar dingen die ze goed doen, oplossingen die ze bedenken of situaties die ze aanvoelen.

Actueel overzicht
Natuurlijk staat in Aan de slag met OOM ook wat OOM kan doen om ter ondersteuning van het werven, behouden en begeleiden van medewerkers. Want behalve tips geeft het boekje ook een actueel overzicht van alle OOM regelingen en diensten.

Metaalbedrijven die Aan de slag met OOM niet ontvangen kunnen een exemplaar aanvragen via info@oom.nl.