ABB Robotics breidt samenwerking met Rohaco uit

0

Rohaco Industrial Handling en ABB Robotics hebben hun samenwerking uitgebreid met service-activiteiten en geformaliseerd met een Service Level Agreement.

Rohaco in Nieuwegein is al sinds eind 2000 partner van ABB Robotics met een focus op logistieke totaal- oplossingen. “Onze klanten willen graag een ‘single point of contact’ voor de totale robotinstallatie”, zegt Hans Eil, directeur van Rohaco. “Deze rol willen en kunnen wij goed invullen. Het Service Level Agreement met ABB Robotics is als een extra slot op de deur. Wij zorgen voor de eerste lijnsupport en bij eventuele incidenten kunnen we terugvallen op de expertise van ABB Robotics.”

“Een logistieke totaaloplossing bestaat natuurlijk uit veel meer dan alleen een robot”, vervolgt Steven Akkerman, service manager van Rohaco. “En onze service is er steeds meer op gericht preventief stilstand te voorkomen. Dit betekent dat we proactief onze klanten benaderen en preventief onderhoud uitvoeren op de gehele robotinstallatie.”
Tijn van Pelt, sales engineer bij ABB Robotics, geeft aan dat het SLA opgesteld is om Rohaco hierin volledig te ondersteunen. Het gaat hier met name om de beschikbaarheid van mensen, materialen en middelen op die momenten dat Rohaco dat wenst.