Auto Well demonstreert diverse beladers

0

Auto Well Benelux toont haar nieuwste beladers, waaronder de palletbeladingscarrousel P300, aan een aantal CNC-draai- en freesbanken van Accuway en JennWei.

De volautomatische palletbelader P300 kan worden gebruikt in combinatie met een freesbank. Er is plaats voor 38 pallets, die producten met maximale afmetingen van 300x300x280 (BxDxH) en een gewicht van 200 kilo kunnen dragen. Deze belader kan echter naar wensen van de klant worden aangepast of gebouwd met meerdere pallets, grotere of kleinere afmetingen, meer gewicht, meer of minder bereik.
De productlader GL1650 kan eveneens worden gebruikt voor productbelading. Door de betrouwbare en nauwkeurige verplaatsing is deze automatisering uitermate geschikt voor bijna alle freesbanken. De GL 1650 heeft de mogelijkheid tot het stapelen van producten, draaien van producten en ook is het mogelijk om de automatische aanslag weg te trekken. De maximale lengte van de producten die geladen kunnen worden is circa 450 mm, de maximale diameter 100 mm. Maar ook deze belader kan worden aangepast of gebouwd voor grotere of kleinere afmetingen, meer gewicht en meer of minder bereik.

Stangen en producten laden
De GL 1500 productbelader kan worden gebruikt aan een draaibank. Hij heeft de mogelijkheid producten te stapelen. De GL 2500 is een stang- en productbelader die kan worden gebruikt in combinatie met een draaibank. Bij stangbelading is er de mogelijkheid tot het omdraaien van de stangen en het ontladen van de subspil. Bij productbelading is het mogelijk producten te stapelen. Deze beladers zijn op de TechniShow te zien in combinatie met respectievelijk de Accuway UM-350 freesmachine (5 assen), de Accuway UM-110 freesmachine (4 assen), de JennWei JMY-6020 draaimachine en de Accuway UT-300 draaimachine.

Auto Well Benelux, hal 12, stand A100