Accuboormachine met 4 versnellingen

0
144

Conrad heeft het assortiment high-performance elektrische gereedschappen voor professionele gebruikers en doe-het-zelvers uitgebreid met de ASCM 18 QSW accuboormachine met 4 versnellingen van Fein.

Als een van de nieuwste producten uit het Fein 18 V programma biedt de ASCM 18 QSW een laag gewicht van slechts 1,7 kg (inclusief batterij), een compact ontwerp en een slanke greep. De accuschroevendraaier is bij uitstek geschikt voor vakmensen die in de bouw montagewerkzaamheden moeten uitvoeren en dagelijks op moeilijk toegankelijke plaatsen moeten boren.

Omdat de gebruiker afhankelijk van de taak met verschillende boorsnelheden moet werken, heeft Fein de accuboormachine uitgerust met een volledig metalen overbrenging voor vier versnellingen, die toerentallen tot maximaal 2.500 tpm mogelijk maakt. Het apparaat biedt optimale toerentallen voor boren of schroeven in verschillende materialen. Een bijzonder kenmerk is de MultiVolt interface van Fein. Elektrische gereedschappen die met deze interface zijn uitgerust, kunnen worden gebruikt met alle 12 tot 18 V Fein Li-ion batterijen en zijn bovendien compatibel met oudere batterijen met een lagere capaciteit. Dit maakt deze uitbreiding binnen het Conrad assortiment het een uiterst praktisch systeem.