Alles over 5-assig frezen bij BMT Tools

0

Omdat de levering van enkele machines vertraging had opgelopen, moest BMT Machine Tools de invulling van haar stand op de TechniShow op het laatste moment halsoverkop wijzigen. De machineleverancier uit Raamsdonksveer beloofde toen al dat er een After Technishow presentatie over 5-assig frezen zou komen. Dat gaat gebeuren op 13 en 14 juni.

Op beide dagen vindt dan in de showroom van BMT Machine Tools in Raamsdonksveer het informatieve en educatieve seminar ‘Competent, efficiënt, 5-assig’ plaats. Dit seminar richt zich op het vergroten van kennis en vaardigheden met betrekking tot het efficiënt inzetten van 5-assige bewerkingscentra in de productie.

Technologie en verdienmodel
Tijdens dit seminar wordt aan de hand van de nieuwe Bridgeport XT-630 5AX, de machine die eigenlijk al op de TechniShow zou worden getoond, ingegaan op de technologie en het verdienmodel van 5-assig frezen. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de bewerkingsstrategieën, maar ook aan de rendabiliteit en hoe dit alles kan worden afgestemd op de specifieke bewerkingsprocessen.

Het seminar begint zowel op 13 als op 14 juni om 15.00 uur. BMT Machine Tools heeft diverse partijen uitgenodigd om een compleet en interessant programma te kunnen presenteren. Gunnar Matse en René van der Peet bijten het spits af met presentaties over BMT Machine Tools en 5-assige machines. Daarna komen achtereenvolgens de volgende onderwerpen aanbod: CADCAM (door Eric van Sambeek van CAMCase), besturing (door Paul Venema van Heidenhain), gereedschappen (door Jan Herweijer van Heku Tools), automatisering (door Frank Biemans van BMO) en financiering (door Duncan Dirkzwager van Activum Finance). BMT Machine Tools zorgt tussentijds voor een diner en het seminar wordt om 20.00 uur besloten met een borrel. Voor meer informatie en opgave zie de website.