App vergemakkelijkt pompbedrijf

0
0

KSB heeft een nieuwe app ontwikkeld: KSB FlowManager. Hiermee kunnen de frequentieregelaar PumpDrive 2 en PumpDrive 2 Eco worden bediend en ingesteld.

Bovendien kan met de app het constante toerental van de MyFlowDrive aandrijving op het optimale bedrijfspunt worden afgesteld. De nieuwe app omvat alle bekende basisfuncties van de voorgaande versies van de MyPumpDrive app en ondersteunt behalve iOS- ook Android-apparatuur. De app kan gratis worden gedownload uit iTunes Store en Google Play Store. De hoofdfuncties van de app zijn samen te vatten met de eigenschappen bedienen en bewaken. De app geeft het actuele bedrijfspunt aan en geeft toegang tot alle belangrijke parameters, alarm- en waarschuwingsmeldingen alsmede trendregistraties.

Daarnaast biedt de app hulp bij de inbedrijfname alsmede einddruk- en verschildrukregeling. Gekozen parametersets kunnen worden opgeslagen, beheerd en verzonden. Verder is een aanvullende ‘Parameter-View’ beschikbaar. Hiermee kunnen aandrijvings-parameters worden bewerkt zodat het pompsysteem aan de eisen van de installatie kan worden aangepast. In samenwerking met de MyFlowDrive aandrijving biedt de app de mogelijkheid om achteraf het bedrijfspunt van de pomp aan te passen door het “virtueel aanpassen van de waaierdiameter”. Nieuw is de mogelijkheid om door middel van Bluetooth via smartphone, tablet of notebook te communiceren met de apparatuur.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein