Back-to-Business terras op Logistics & Automation

Easyfairs lanceert de allereerste editie van Logistics & Automation. Op 8 en 9 september staan Brabanthallen ’s-Hertogenbosch twee dagen lang in het teken van de toekomst van intralogistieke oplossingen en toepassingen.

Het wordt een kwaliteitsvol ontmoetingsplatform voor experts, door experts.

 

 

Het wordt een kwaliteitsvol ontmoetingsplatform voor experts, door experts. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met verpakkingsbeurs Empack, die voor bezoekers van Logistics & Automation ook gratis te bezoeken is.

Back-to-Business terras

Naast het ontdekken van noviteiten, trends en ontwikkelingen, vormt Logistics & Automation het eerste moment dat de sector elkaar – na een langdurige digitale periode – weer fysiek ontmoet. Het is dé plek om face-to-face zaken te doen met de beslissingsnemers uit de industrie, maar ook om bij te praten over actuele thema’s en nieuwe informatie in te winnen. Om dit te faciliteren introduceert de organisatie een grootschalig Back-to-Business terras in de centrale ontmoetingshal.

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun intralogistieke processen? Een bezoek aan Logistics & Automation staat volgens Tanee Plat, Content Marketeer van het evenement, garant voor een ontmoeting met enthousiaste exposerende bedrijven, die niet kunnen wachten om bezoekers te informeren en adviseren over het nemen van de juiste beslissing in het toekomstbestending maken van hun magazijn of productieomgeving. De nieuwste producten en technologieën worden live gepresenteerd. “Na een bezoek vertrekt men huiswaarts om magazijnruimtes en -processen verder te optimaliseren met de meest innoverende tools, technologieën en theorieën.”

Seminars en kennissessies

De vakbeurs biedt een rijk gevuld kennisprogramma waarin experts hun expertise en ervaring delen over actuele topics op het gebied van intralogistieke oplossingen en supply chain management. Thema’s die aan bod komen zijn: automatisering voor logistiek en verpakken, slimme software en technologie, logistiek vastgoed en supply chain footprint.
Logistics & Automation wordt op 8 en 9 september van 9.00 tot 17.00 uur gehouden in hal 4 en 7 van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Vooraf inschrijven kan via de beurswebsite. Alle partners, exposanten en bezoekers vinden de laatste informatie (en antwoorden op veelgestelde vragen) met betrekking tot corona hier.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Transport en Logistiek

Easyfairs lanceert nieuw intralogistiek evenement

01-07 Beursorganisator Easyfairs lanceert in het voorjaar van 2021 haar nieuwe intralogistieke evenement Logistics &…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X