BE-Combi versterkt positie in Duitsland

BE-Combi, gespecialiseerd in het vergroten van het laadvolume en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens, heeft zijn positie op de Duitse markt versterkt met de oprichting van BE-Combi Deutschland. Hierdoor wordt de distributie van het innovatieve 3500Plus Systeem in Duitsland makkelijker en efficiënter.

Paul Wilms, CFO BE-Combi Group, Jan Peters, Geschäftsführer V+P, Sascha Kramer, Bedrijfsleider van V+P en Niek Slotboom, CEO BE-Combi Group.

BE-Combi is sinds de zomer van 2022 echt actief op de Duitse markt. Het voorlopige hoogtepunt was de IAA in Hannover, waar veel interesse was voor het 3500PLUS Systeem. Samen met partner Völcker + Peters zijn inmiddels al een behoorlijk aantal systemen verkocht en afgeleverd aan klanten in Duitsland.

Het efficiënte transportsysteem, het zogeheten 3500PLUS-systeem, biedt een oplossing voor bedrijven die hun bedrijfswagens een groter laadvermogen willen geven zonder dat hun chauffeurs hoeven te worden omgeschoold naar een C-rijbewijs. Door het toepassen van een kortgekoppelde oplegger, kan tot wel 5 keer meer lading kan worden vervoerd. Het systeem maakt baklengtes mogelijk tot wel 5,5 meter en kan worden geïmplementeerd op elke achterwielaangedreven lichte bedrijfswagen, ongeacht het merk.

 

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Transport en Logistiek

Be-Combi geeft lichte bedrijfswagens meer laadvermogen

13-07 BE-Combi in Vuren ontwikkelt op basis van lichte bedrijfswagens – geschikt voor het B-…

Logistiek

Veilig werken op hoogte

16-10 BE-Combi ontwikkelde samen met Hoogwerker Centrum Nederland de allereerste autohoogwerker ter wereld voor het…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema