Beurscombinatie brengt 7400 bezoekers op de been

De exposanten en organisatie van TIV, VILO en SecuVak Venray kijken tevreden terug op een geslaagde editie. Naast TIV en VILO werd dit jaar ook SecuVak aan de combinatie toegevoegd. Zodoende troffen maar liefst 7480 bezoekers in Venray een breed platform voor de technische industrie.

TIV vertegenwoordigde het grootste deel van de beursvloer. Hier presenteerde zich een breed aanbod aan toeleveranciers voor de gehele technische industriële sector. Naast de vakbeurs vond op donderdag 21 november de lunchbijeenkomst van Koninklijke Metaalunie weer plaats. De centrale vraag was; Hoe komen we aan geld voor de dagelijkse bedrijfsvoering, hoe financieren we investeringen, hoe financieren we (eventuele) verliezen? De lezing werd als verrassend ervaren en goed ontvangen.

“Gebleken is dat de combinatie van de vakbeurzen voor VILO een mooi platform heeft geboden”, zegt beursorganisator Mariska Egberts. “Zowel exposanten als bezoekers van VILO hebben deze krachtenbundeling zeer positief ervaren. Er is dan ook een stevig fundament gelegd voor de volgende editie.”

Ook hebben in drie dagen tijd meer dan 1000 bezoekers zich laten zien op het SecuVak-Plein. Hier werd door achttien exposanten invulling gegeven aan de laatste noviteiten op het gebied van beveiliging/veiligheid. Ook vanuit de TIV en VILO exposanten en bezoekers was er belangstelling voor de laatste trends in beveiligingsland.

Vooruitblik op 2014
De technische beurzen staan ook in 2014 wederom op de agenda van Evenementenhal. Het beurzenpalet is niet veranderd, maar is wel anders ingekleurd. Een nieuwe huisstijl voor alle technische vakbeurzen zorgt voor meer eenheid. Gezamenlijk bedienen deze beurzen namelijk de gehele technische industrie, maar allemaal met een eigen focus binnen deze brede branche.

Aluminium Arena
De eerste technische vakbeurzen staat gepland op 20, 21 en 22 mei 2014, namelijk TIV en Roestvast Staaldagen Gorinchem. John Guest, Gicom, Pinta Nieuwburg en Beka Nederland zullen onder meer weer aanwezig zijn op de negende TIV Gorinchem.

Daarnaast hebben bedrijven als CIBO, Sadel Stainless Steel, Veratio en SAPA Extrusion zich na hun deelname aan Roestvast Staaldagen 2013 alweer ingeschreven voor de tweede editie volgend jaar. Roestvast Staaldagen biedt naast een platform voor de RVS markt nu ook een podium voor bedrijven gespecialiseerd in aluminium en de toepassingen hiervan in de vorm van de Aluminium Arena. Evenals de editie in 2013, zullen ook volgend jaar de ochtenden ingericht worden met een congresprogramma. Dit jaar zowel op het gebied van roestvast staal als op aluminium.

Voor meer informatie:
www.evenementenhal.nl
info@evenementenhal.nl

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

METAVAK in de startblokken

04-07 Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) is ook tijdens deze editie weer de officiële…

Bedrijf en Economie

Hannover Messe verplaatst naar eind mei, begin juni

19-01 Dat is een uitstel van slechts vijf weken, want de Hannover Messe zou worden…

Bedrijf en Economie

Online naar TIMTOS x TMTS

18-01 Er worden meer dan 900 exposanten verwacht, die hal 1 en 2 van het…

Verspanen

METAV: hybride beurs met digitale aanloop

29-11 “We kijken er erg naar uit om onze exposanten en bezoekers weer te zien”,…

Verspanen

Honger naar precisie neemt alleen maar toe

15-11 321 exposanten presenteerden hun innovaties aan de bezoekers in de Brabanthallen in Den Bosch.…

Bedrijf en Economie

Bezoekers Metaaldagen vooral op zoek naar automatisering

20-09 Wat dat betreft kwamen ze ruimschoots aan hun trekken. Alle bijna negentig exposanten hadden…

Oppervlaktetechniek

Innovaties op Materials+Eurofinish+Surface

06-09 Slijtagebescherming Baliq is de volgende generatie coatingfamilie van Oerlikon Balzers. Gebaseerd op de S3p-technologie…

Bedrijf en Economie

Stem op de genomineerden voor de Jong Metaal Award en Vakvrouw Metaal Award

02-09 Beide prijzen zijn een initiatief van de Nederlandse Metaaldagen. Het startschot van deze vakbeurs…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen