Beursspecial METAVAK Gorinchem 2016

873

Op dinsdag 18 oktober 2016 verschijnt MetaalNieuws, naast de reguliere editie met de enige officiële beursspecial METAVAK Gorinchem 2016.

MetaalNieuws zal in deze editie extra aandacht besteden aan de ontwikkelingen en noviteiten rondom deze vakbeurs en natuurlijk het laatste nieuws van de standhouders.
Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van 18.000 exemplaren van MetaalNieuws? Neem dan voor 17 oktober aanstaande contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer, telefoon: 055-3601060.

Op METAVAK presenteren leveranciers van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en andere producten/diensten waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Er zijn tijdens deze vakbeurs veel professionals uit de branche aanwezig. Van eindgebruikers, het MKB tot grote multinationals. Dit jaar vindt METAVAK gelijktijdig plaats met NIL Verbindingsweek. Deze tweejaarlijkse combinatie zorgt voor ruim 10.000 brancheprofessionals en meer dan 200 exposanten onder één dak. METAVAK vindt plaats op 1, 2 en 3 november 2016 in Evenementenhal Gorinchem.

Overige themanummers en specials MetaalNieuws
Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2016 verwijzen wij u graag naar onze mediakaarten.

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 18.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.