Beursspecial TIV Hardenberg & AMB Stuttgart

0
30

Op dinsdag 11 september 2018 verschijnt MetaalNieuws met een speciale en dubbeldikke beurseditie met als onderwerpen “TIV Hardenberg en AMB Stuttgart”. Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van 18.000 exemplaren van MetaalNieuws?

Neem dan voor 3 september 2018 contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer. Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2018 verwijzen wij u graag naar onze nieuwe mediakaarten.

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 18.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leiding geven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.