Brunink gaat fors uitbreiden

0
197

Brunink Machinefabriek in Hardenberg gaat het huidige bedrijfspand uitbreiden en deels vervangen. Algemeen directeur Gerrit Brunink: “Vanwege toegenomen werkzaamheden en om klaar te zijn voor de toekomst gaan we fors uitbreiden.” Hij hoopt een en ander nog dit jaar te realiseren.

Brunink heeft dan de beschikking over een drie verdiepingen tellend kantoorpand met daarachter een grote fabriekshal. Het nieuwe pand zal onderdak bieden aan de afdelingen verkoop, engineering en bedrijfsbureau. Het is ontworpen door Oldenhuis Architecten in Vroomshoop en zal worden gebouwd volgens de hoogste maatstaven qua duurzaamheid en techniek.

Brunink Machinefabriek is een allround metaalbewerkingsbedrijf. In de machinefabriek kunnen verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd op het gebied van constructie, verspaning, assemblage van halffabricaten, machineonderdelen, complete machines en installaties. De eigen engineersafdeling beschikt over geavanceerde 3D CAD-CAM hulpmiddelen om de ideeën van klanten vorm te geven. Brunink doet veel staalwerk voor infrastructurele werken en beschikt over een buitendienst voor montage en installatie, revisie en reparatie.