CNC-beladingsrobot live te zien tijdens open huis ZeroClamp

0

Pro4CNC, dealer van het Zerobot CNC-beladingssysteem, nodigt klanten uit voor een bedrijfsbezoek aan de fabriek van ZeroClamp tijdens het Open House in Bruckmühl in Duitsland. Dit evenement vindt plaats van 28 juni tot en met 30 juni en heeft als doel bedrijven, die zich in detail willen oriënteren op het gebied van nulpuntspansystemen en CNC-robotbelading, te informeren.

ZeroClamp is een jonge onderneming, die hoogwaardige producten maakt voor het opspannen van onderdelen op bewerkingscentra, draaibanken, meetbanken en andere productiemachines. De jongste ontwikkeling is het CNC-beladingssysteem met een 4-assige 100 kilogram robot. Dit beladingssysteem is eenvoudig te programmeren en in te stellen, zodat een automatische belading ook al zinvol is bij kleine series vanaf 5 stuks. Dankzij de mogelijkheden om zowel ruwdelen, pallets alsook zelf de gereedschaphouders te beladen, is dit systeem universeel inzetbaar.

Pro4CNC is dealer van het ZeroClamp automatische CNC-beladingssysteem en verzorgt naast advies tevens de plaatsing, inbedrijfstelling, service en cursus aan zowel CNC-bewerkingscentra, draaibanken en meetbanken. De benodigde toebehoren voor de Zerobot worden in samenwerking met de Hoffmann Group in Hengelo turnkey geleverd.

Met live demo’s, topadviezen, vakseminars en praktijktests worden de bezoekers van het open huis van ZeroClamp op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden om door middel van reducering van stel-, omspan- en neventijden de productiviteit en winstgevendheid te verhogen. Aanmelden voor de open dag kan tot uiterlijk 22 juni via deze link.