ConstruSteel past subtitel bedrijfsnaam aan

0

ConstruSteel heeft een kleine aanpassing gedaan in de subtitel van de bedrijfsnaam: ‘ERP software’ is nu ‘steel fabrication software’. Volgens het bedrijf verheldert deze wijziging de positionering van de software en het bedrijf. ConstruSteel in Den Ham specialiseert zich al jaren in software voor de gehele staalbouwbranche en wil dit zowel nationaal als internationaal duidelijk tot uiting brengen.

Directeur Jos Bonte verklaart de keuze voor de wijziging: “In onze visie moet elk staalbouwbedrijf toegang hebben tot de meest innovatieve en geavanceerde software om significante verbeteringen in efficiency en kwaliteit te kunnen realiseren. Ongeacht de grootte van het bedrijf. Veel bedrijven denken bij ERP aan een compleet en groot software pakket. Dit is inderdaad een van de mogelijkheden. Echter, zijn veel productiegerichte onderdelen van onze software ook prima in te zetten bij kleinere staalbouw- en constructiebedrijven. ‘Steel fabrication software’ dekt de lading dan beter.”

Wereldwijde visie
In de afgelopen jaren heeft ConstruSteel de Nederlandse manier van staalbouwen wereldwijd gepromoot met haar producten en dienstverlening voor verbetering van efficiency en kwaliteit. “Om wereldwijd één uniforme positionering van het merk ConstruSteel uit te dragen, was de keuze voor het Engelse ‘steel fabrication software’ snel gemaakt”, aldus Bonte. “De aanpassing is enkel bedoeld om onze kerncompetenties helder uit te dragen.” Het bedrijf zal de aanpassing in de subtitel gefaseerd doorvoeren in de komende maanden.

Software specialist voor staalbouwers
Door de aanpassing draagt ConstruSteel nog duidelijker uit dat het zich specialiseert in software voor staalbouw- en constructiebedrijven. Een voordeel dat bedrijven in deze sector ervaren ten opzichte van generieke pakketten, zijn de branche-specifieke functionaliteiten. ConstruSteel heeft verregaande ambities waarbij innovatie voorop staat. Het bedrijf wil namelijk wereldwijd de toonaangevende softwareleverancier voor staalbouwers zijn. Door honderden Nederlandse en buitenlandse staalbouw- en constructiebedrijven te ondersteunen en hun processen te analyseren, blijft de ontwikkeling van de ConstruSteel software groeien ten behoeve van de optimalisatie van het staalbouwproces. “We willen alle ervaringen van binnen- en buitenland bundelen, zodat we in onze thuismarkten het beste softwareproduct kunnen blijven leveren. Uiteindelijk zijn minder faalkosten, meer efficiency en verbetering van kwaliteit concrete resultaten die elke staalbouwer met ConstruSteel realiseert”, besluit Bonte.