ConstruSteel past subtitel bedrijfsnaam aan

ConstruSteel heeft een kleine aanpassing gedaan in de subtitel van de bedrijfsnaam: ‘ERP software’ is nu ‘steel fabrication software’. Volgens het bedrijf verheldert deze wijziging de positionering van de software en het bedrijf. ConstruSteel in Den Ham specialiseert zich al jaren in software voor de gehele staalbouwbranche en wil dit zowel nationaal als internationaal duidelijk tot uiting brengen.

Directeur Jos Bonte verklaart de keuze voor de wijziging: “In onze visie moet elk staalbouwbedrijf toegang hebben tot de meest innovatieve en geavanceerde software om significante verbeteringen in efficiency en kwaliteit te kunnen realiseren. Ongeacht de grootte van het bedrijf. Veel bedrijven denken bij ERP aan een compleet en groot software pakket. Dit is inderdaad een van de mogelijkheden. Echter, zijn veel productiegerichte onderdelen van onze software ook prima in te zetten bij kleinere staalbouw- en constructiebedrijven. ‘Steel fabrication software’ dekt de lading dan beter.”

Wereldwijde visie
In de afgelopen jaren heeft ConstruSteel de Nederlandse manier van staalbouwen wereldwijd gepromoot met haar producten en dienstverlening voor verbetering van efficiency en kwaliteit. “Om wereldwijd één uniforme positionering van het merk ConstruSteel uit te dragen, was de keuze voor het Engelse ‘steel fabrication software’ snel gemaakt”, aldus Bonte. “De aanpassing is enkel bedoeld om onze kerncompetenties helder uit te dragen.” Het bedrijf zal de aanpassing in de subtitel gefaseerd doorvoeren in de komende maanden.

Software specialist voor staalbouwers
Door de aanpassing draagt ConstruSteel nog duidelijker uit dat het zich specialiseert in software voor staalbouw- en constructiebedrijven. Een voordeel dat bedrijven in deze sector ervaren ten opzichte van generieke pakketten, zijn de branche-specifieke functionaliteiten. ConstruSteel heeft verregaande ambities waarbij innovatie voorop staat. Het bedrijf wil namelijk wereldwijd de toonaangevende softwareleverancier voor staalbouwers zijn. Door honderden Nederlandse en buitenlandse staalbouw- en constructiebedrijven te ondersteunen en hun processen te analyseren, blijft de ontwikkeling van de ConstruSteel software groeien ten behoeve van de optimalisatie van het staalbouwproces. “We willen alle ervaringen van binnen- en buitenland bundelen, zodat we in onze thuismarkten het beste softwareproduct kunnen blijven leveren. Uiteindelijk zijn minder faalkosten, meer efficiency en verbetering van kwaliteit concrete resultaten die elke staalbouwer met ConstruSteel realiseert”, besluit Bonte.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Automatisering

Halloy lanceert nieuwe ERP-software voor metaaltoelevering

21-06 De medewerkers van Halloy in Hengelo hebben samen tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling…

Automatisering

Digitaliseringsvraagstukken voor maakindustrie staan centraal op Business Software Event

02-05 Digitaliseren als antwoord klinkt simpel, maar is in de praktijk voor veel bedrijven complex.…

Toeleveren

Technohub Ketenintegratie wil echte doorbraak realiseren

23-03 “We willen een echte doorbraak creëren, waarbij bedrijven in de keten lange termijn relaties…

Automatisering

MetaalNieuws thema/special Robots & Cobots

14-03 Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van bijna…

MetaalNieuws Extra IM

De complete gids voor ERP-software voor de metaalindustrie

01-03 Dit is op zich al een enorme uitdaging, maar fabrikanten worden geconfronteerd met nog…

Plaatbewerking

JWM Metaalservice versnelt offerteproces

15-02 JWM Metaalservice wil de klanten zoveel mogelijk ontzorgen en toegevoegde waarde bieden en heeft…

Plaatbewerking

Nieuwe versie LVD’s CADMAN integreert vreemde operaties

06-12 LVD’s softwarepakket helpt het plaatbewerkingsproces te stroomlijnen en maakt slimme fabricage mogelijk. Van basismateriaal…

Automatisering

OutShape versnelt tekenwerk zetterijen

15-11 Bij veel plaatzetterijen bestaat het gros van hun orders uit zetwerk dat relatief eenvoudig…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X