De mooiste tas voor naar kantoor

Of je technisch verkoper binnendienst bent, een service engineer of een technical sales manager, in alle gevallen wil je representatief naar je werk.

Wie een tas voor het werk kiest, zou even moeten opletten of er de laptop erin past.

Of dat nu specifiek in een vacature staat genoemd of niet. De eerste klap is een daalder waard. En dat is je voorkomen.

Wat is de mooiste tas voor naar kantoor? Welke tas past bij jou en zorgt ervoor dat je er representatief uitziet? We gaan op zoek. 

Er verzorgd uitzien is natuurlijk in alle gevallen van belang. Je kunt heus kleding naar eigen smaak dragen, mits het schoon en goed streken is. Dan zit je al vanzelf goed in de plooi, zullen we maar zeggen. Je haar een beetje op orde en vooral; lekker ruiken. Luchtjes op het werk schijnen een doorn in het oog te zijn van collega’s. Zorg daar dus voor. Ook al had je die ochtend nog zoveel haast.

Wie klanten moet bezoeken of ontvangen, heeft ook nog eens te maken met accessoires zoals een jas en een tas die er een beetje appetijtelijk en vooral representatief uit moeten zien. Je bent in dit geval vaak het visitekaartje van het bedrijf en dan wil je toch goed voor de dag komen. Goeie kleding die bij jou past is belangrijk, de tas die je draagt ook. Op dat laatste gaan we nog even door.

Chique rugzakken voor naar het werk 

Rugzakken zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In sommige branches kan een rugzak prima voor een zakelijke tas doorgaan. Vooral creatieve beroepsgroepen grijpen deze mogelijkheid aan. Een rugzak is overigens niet louter meer die sportieve tas die je draagt tijdens een wandeling. Er zijn tegenwoordig prachtige leren exemplaren met een chique uitstraling. Er zijn zakelijke rugzakken die niet alleen waterbestendig, maar ook anti-diefstal zijn door het snijvaste materiaal waar ze van gemaakt zijn. Daarnaast bevatten deze rugtassen verborgen ritsen. Zakkenrollers en andere ongenode gasten maken geen schijn van kans om ook maar een portemonnee of laptop te ontvreemden.

Tas met juist formaat laptopvak

Over die laptop gesproken. Wie een tas voor het werk kiest, zou even moeten opletten of er de laptop erin past. Omdat de laptop veelal meegenomen wordt van en naar het werk of naar klanten en andere relaties is het belangrijk dat het laptopvak van de tas het juiste formaat heeft. Voor een 13 inch, 15 inch of 17 inch laptop bijvoorbeeld. Zo’n vak is gewatteerd en sluit af met een rits of met klittenband zodat de laptop niet kan gaan schuiven. Met zo’n tas kun je veilig op pad.

Cowboysbag: representatief en sportief

In de categorie leren tassen, die veel naar of voor het werk worden gedragen, springt Cowboysbag er vaak uit als geliefd merk. De veelzijdigheid van dit merk is groot. Cowboysbag biedt zowel hand- als schoudertassen, rugzakken en crossbody te dragen tassen die zowel representatief als sportief ogen. Dat staat veel werknemers en werkgevers aan. De bekende The Bag van Cowboysbag doet het nog altijd goed. De soepele leren tas met twee vakken voorop kan zowel door dames als heren worden gedragen. Het is de evergreen van Cowboysbag en staat altijd goed. Bij iedere outfit en iedere stijl.

Categorie damestassen heeft veel te bieden

Als het gaat om een tas voor de dames, een handtas of een schoudertas, dan is de keuze het meest groot. Ontwerpers gaan echt los op deze categorie die eindeloos veel te bieden heeft. Een handtas zoals een handtas bedoeld is, draag je over de onderarm. Zoals Jackie Kennedy zeg maar. Dat geeft direct een stijlvol voorkomen. Daarentegen zijn er ook veel handtassen die een extra schouderband hebben, waarmee de tas ook over de schouder en soms zelfs wat sportiever, crossbody kunnen worden gedragen. Afhankelijk van de functie en/of de eigen stijl, wordt een passende tas gekozen.

Damestassen zijn er in alle mogelijke materialen, kleuren en in ieder denkbaar design. Niet voor niets hebben de meeste dames er niet een, maar twee of drie… of acht. De damestas is een onmisbaar mode-item waar een outfit mee kan worden vervolmaakt. De ene dag sportief, de andere dag chique. In alle gevallen representatief. En dat is de belangrijkste kwaliteit.

 

Tags

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X