Eenvoudige I/O-uitbreiding

0
42

APLEX Technology, fabrikant van industriële computers, biedt via HPS Industrial uitbreidingskaarten aan voor de ARCHMI HMI-series. Deze I/O-kaarten worden als TB-528 series op de markt gebracht en beschikken over een Mini PCIe-aansluiting.

De HMI-series is verkrijgbaar in verschillende varianten die onder meer voorzien zijn van CAN-bus, POE, USB, RS422/488,232, LAN en SIM-slot. Om een eenvoudige I/O-uitbreiding mogelijk te maken voor de ARCHMI-series, biedt APLEX een brede selectie van uitbreidingskaarten met volledige I/O-ondersteuning, evenals connectiviteitsopties. De TB-528 series bestaat uit een uitgebreide kant-en-klare uitbreidingskaart en in totaal ongeveer elf kaarten waarmee de ARCHMI-serie intelligenter communiceert met randapparatuur. Deze serie is ontworpen om de I/O- functies te vergroten en er kunnen maximaal drie I/O-uitbreidingspoorten op elke kaart worden toegevoegd. TB-528 series ondersteunt Mini-PCIe-interface, LAN, USB, COM-poort, evenals POE, CANbus-module, waardoor een perfecte schaalbaarheid met flexibele I/O-uitbreiding mogelijk is. De ARCHMI HMI-series van APLEX is beschikbaar vanaf 7”~21 TFT-LCD en ondersteunt resistieve en geprojecteerde capacitieve touchscreens.

Daarnaast is de HMI-series van APLEX Technology voorzien van een corrosiebestendig aluminium spuitgietwerkbehuizing, een IP66 front en is volledig fanless. Processorkeuze is er genoeg, zoals een ingebouwde Atom E3845 of Celeron N2930. Ook een 4e generatie Core i3/i5 of de 6e generatie Core i3/i5 processors behoren tot de standaard mogelijkheden. Alle series zijn voorzien van een 4GB geheugenmodule en als optie uit te breiden naar 8GB of 16GB werkgeheugen. Daarnaast werken deze series perfect met de besturingsprogramma’s Android, Linux en Windows OS. De HMI-series is verkrijgbaar via HPS Industrial.