Euroboor ECO.60S boort met gemak gaten tot 60 mm

0
98

Betrouwbaarheid van machines is in elke industrie de belangrijkste factor. Dit is waar Euroboor zijn intrede maakt – krachtige motoren met oliegesmeerde versnellingsbakken die ontworpen zijn om zelfs onder de zwaarste omstandigheden optimaal te functioneren.

Euroboor breidt het assortiment met efficiënte productiemachines uit en introduceert de ECO.60S, een nieuwe machine binnen het productprogramma van kernboormachines. Met de ECO.60S profiteert de gebruiker van een nog krachtigere machine en boorgaten van een grotere diameter met dezelfde betrouwbaarheid.

Optimale efficiëntie
Een geoptimaliseerde slede maakt de boortaak nog gemakkelijker en nauwkeuriger. De machine boort met gemak gaten tot 60 mm en wordt aangedreven door een krachtige 1600W motor. Om de efficiëntie voor elk type boor en materiaal verder te optimaliseren kan de snelheid nauwkeurig worden geregeld met de elektronische toerentalregeling.
ECO.60S voordelen: geoptimaliseerde slede, geïntrigeerde oliegesmeerde versnellingsbak, Morse Conus 3, praktische lange slag, 2-speed versnellingsbak, elektronische toerentalregeling.

www.euroboor.com