Euroboor presenteert innovatieve laskantenfreesmachine

Euroboor is producent en leverancier van portable industrieel gereedschap. Doordat Euroboor alle producten in eigen beheer ontwikkeld en produceert, kan het alert reageren op wensen uit de markt en van haar eindgebruikers. Ongeacht bedrijfsgrootte, specialisme of werkzaamheden, je vindt altijd dé perfecte match. In februari presenteert Euroboor een gloednieuwe laskantenfreesmachine: de B60S.

 

De nieuwe laskantenfreesmachine is ontwikkeld met een zeer krachtige 1800 W motor die een hoog rendement levert. Deze laskantenfreesmachine van Euroboor is uitermate geschikt om pijp- of plaatmateriaal te voorzien van laskanten en door de perfecte afwerking is er geen nabewerking meer nodig. De B60S heeft een maximale freesdiepte van 24 mm, bij een hoek van 45 graden. “Uniek op de huidige markt voor portable industrieel gereedschap!”, aldus Euroboor.

Ieder soort metaal
Verder heeft de nieuwe laskantenfreesmachine een variabele toerenregeling, waardoor de machine geschikt is om ieder soort metaal, zacht of hard, te bewerken waarbij Euroboor het de gebruiker gemakkelijk heeft gemaakt door de materiaalsoort indicatie op de machine aan te geven. Daarnaast is de B60S voorzien van een beveiliging tegen overbelasting van de machine waarmee kortsluiting wordt voorkomen en de machine veiliger is en ook nog eens een langere levensduur heeft.

Comfort
De machine heeft een duidelijke markering, waaronder een hoekinstelling 45 graden, zodat altijd de juiste hoekinstelling wordt geselecteerd. Verder is het vervangen van de snijplaten in een handomdraai geregeld doordat er niets gedemonteerd hoeft te worden. Naast deze functionaliteiten is er ook gedacht aan het comfort van de eindgebruiker. Zo heeft de laskantenfreesmachine brede en zachte handgrepen en een zeer soepele bediening met duidelijke en eenvoudige bedieningsknoppen.

Uitbreiding laskantenfreesmachine programma
Naast de B60S voegt Euroboor op zeer korte termijn nog een laskantenfreesmachine toe aan het programma. Deze machine, de B60, is in vele opzichten gelijkwaardig aan de B60S met uitzondering van de variabele toerenregeling. Houd www.euroboor.nl in de gaten voor meer informatie over de B60.

Voordelen laskantenfreesmachine B60S:
1. Krachtige motor met hoog rendement;
2. Duidelijke markering voor de juiste hoekinstelling;
3. Geschikt voor zowel plaat- als pijpmateriaal tot 300 mm;
4. Variabele toerenregeling, inclusief materiaalsoort indicatie;
5. Beveiliging tegen overbelasting

Pre-order de B60S en profiteer van extra voordeel
Ter gelegenheid van de nieuwe B60S laskantenfreesmachine heeft Euroboor een speciale pre-order deal. Wil je meer over de pre-order deal weten? Neem dan vandaag nog contact op met de afdeling verkoop van Euroboor en profiteer van extra voordeel. Euroboor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 tot en met 17.00 uur, via het telefoonnummer 079 – 361 49 90 en het e-mailadres info@euroboor.com.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetavakNieuws

Zesde tand maakt trochoïdaal frezen nog productiever

06-10 Trochoïdaal frezen is als ruwfreesbewerking inmiddels een standaard strategie geworden. In veel machinefabrieken waar…

MetavakNieuws

Licht tot zwaar slijpen, polijsten en frezen

02-10 Kinket SSP is importeur en leverancier van schuur-, slijp- en polijstmaterialen alsmede de daarbij…

Verspanen

Zuivere 90° hoek met de nieuwe TNGX

22-04 De frees is lichtsnijdend, waardoor afbuiging wordt voorkomen en een uitstekende oppervlakteafwerking mogelijk is.…

Verspanen

Freesuitbreiding voor lastig verspaanbare materialen

22-03 De vijfsnijders (S770HB/S771HB/S772HB/S773HB), laten tot 25% hogere voedingswaarden toe ten opzichte van vier snijkanten.…

Verspanen

Magistor vindt nieuwe partner voor volgende groeifase

23-12 Investeringsmaatschappij Het Participatie Huis heeft een minderheidsbelang verworven in de technische groothandel Magistor, specialist…

Verspanen

Deze zes metalen kunnen gebruikt worden voor het CNC frezen

18-11 Zoals je mogelijk al wel weet kun je bij CNC frezen gebruik maken van…

Verspanen

Beter werken met aluminium

14-07 De automotive industrie heeft te maken met een gewichtsdilemma. In 2017 bijvoorbeeld, wogen lichte…

Verspanen

Frezen met hoge voedingen

17-03 Dormer Pramet heeft zijn assortiment frezen voor het werken met hoge voedingen zoals in…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X