Fastener Taiwan keert na 5 jaar weer terug

De Taiwan International Fastener Show (Fastener Taiwan) wordt gehouden in het Kaohsiung Exhibition Center van 3 tot 5 mei. De beurs biedt plaats aan 283 exposanten, die 835 stands bezetten.

Tijdens de persconferentie van Fastener Taiwan voorafgaand aan de show werden de doorbraken en de nieuwste ontwikkelingen in de Taiwanese bevestigingsindustrie besproken.

Na een onderbreking van vijf jaar als gevolg van de coronapandemie, werd op 12 april de persconferentie van Fastener Taiwan voorafgaand aan de show gehouden om doorbraken en de nieuwste ontwikkelingen in de Taiwanese bevestigingsindustrie te bespreken te midden van wereldwijde economische en handelsturbulentie. De conferentie werd bijgewoond door prominente marktleiders en experts uit verschillende sectoren van de bevestigingsindustrie.

Hoogtepunten

CEO Simon Wang van TAITRA, een van de organisatoren van de beurs, onthulde de hoogtepunten van de tentoonstelling van dit jaar en de reeks perifere activiteiten. De tentoonstelling zal zich richten op de drie belangrijkste kenmerken van Taiwan’s bevestigingsproducten: ‘high-end’, ‘high-tech’ en ‘high-value’ met bekende binnenlandse en buitenlandse spelers uit de industrie die samenkomen. Dit omvat de nieuwe tentoonstellingsruimte ‘Materials, Moulds, Tools area’, met exposanten zoals New Best Wire, Wu Jii en Swiss Steel; het ‘Nuts, Bolts, and Screws area’ met exposanten zoals Zyh Yin, Pro Power, Taiwan Steel Group, Sheh Fung Screws en Lu Chu Shin Yee; de ‘Machinery & Manufacturing area’ met exposanten zoals Jern Yao, Chum Yuan, Tycoons Group en het Italiaanse bedrijf Sacma. De exposities omvatten de hele toeleveringsketen van de bevestigingsindustrie en verbinden het ecosysteem van de bevestigingsindustrie.

Spannende randevenementen

Fastener Taiwan 2023 zal spannende randevenementen bevatten, waaronder een online tentoonstelling, industrieforums, inkoopvergaderingen, rondleidingen en de ManufacturersWin Podcast. Een hoogtepunt van de tentoonstelling is het ‘Global Fastener Industry Forum’ dat op de eerste dag van de tentoonstelling zal worden gehouden. Dit evenement brengt voorzitters van verenigingen van bevestigingsmiddeldistributeurs en marktleiders uit de Verenigde Staten, Italië en Duitsland samen, evenals experts uit aanverwante gebieden om hun inzichten te delen over de toekomstperspectieven van de wereldwijde bevestigingsmarkt, Net Zero Emissions, slimme productie, bevestigingstoepassingen in elektrische voertuigen, medische apparaten, ruimtevaart en andere hete hangijzers, deelnemers een overzicht bieden van internationale trends in de bevestigingsindustrie.

Inlvoedreijk evenement

De driedaagse tentoonstelling zal naar verwachting meer dan 10.000 binnenlandse en buitenlandse bedrijven en professionals aantrekken om deel te nemen en ideeën uit te wisselen, waardoor het een van de meest invloedrijke internationale evenementen in de wereldwijde bevestigingsindustrie is. De langverwachte Fastener Taiwan 2023 zal een invloedrijk en winstgevend platform bieden voor de industrie. Met zijn gevarieerde tentoonstellingsinhoud biedt het evenement nieuwe en opwindende tentoonstellingservaringen voor alle exposanten en professionals uit de industrie, waardoor nieuwe kansen en momentum worden gecreëerd voor de ontwikkeling van de Taiwanese bevestigingsindustrie. De fysieke tentoonstelling loopt van 3 tot 5 mei, terwijl de online tentoonstelling doorgaat tot 16 mei. Voor het laatste nieuws en informatie over het evenement kan de officiële website (www.fastenertaiwan.com.tw) worden bezocht.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Sterke terugkeer Fastener Taiwan

15-05 Tijdens de show bezochten en kochten meerdere internationale kopersgroepen, waaronder bijna 1.100 buitenlandse kopers…

Verspanen

Megashow werktuigmachines in Taiwan van start

21-02 De organisatoren, TAITRA, TAMI en TMBA, brengen de industrie en exposanten allemaal samen op…

Metaalnieuws inBeeld

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021