FDP bij Marel-Stork: denken en produceren in 3D

0

FDP organiseert samen met Marel-Stork op 28 november vanaf 13.00 een interactief event rond traditionele en niet conventionele technologieën voor de voortbrenging van complexe vormen.

Op de agenda staan meerdere technologieën of werkwijzen die buiten de ‘industriële mainstream’ vallen en op beurzen niet of zeer beperkt vertegenwoordigd zijn. Voor zowel engineers en inkopers kan het op de hoogte zijn van alternatieven op zowel bestaande als toekomstige projecten verschil maken op performance, kosten besparen, lead time verkorten of kwaliteit verbeteren.

Aan de orde komen ECM (Elektro chemisch bewerken) in een nieuw jasje, de in Nederland onbekende HMGF (Hot Metal Gas Forming) technologie, maar ook de tegenwoordig meer bekende 3D omvormen ofwel rubberpersen en Additive manufacturing. Naast diverse sprekers zijn er enkele poster sessies van universiteiten. Naast het vaste programma zijn er enkele parallelsessies gepland waarin op de verschillende behandelde technologieën een verdiepingsslag mogelijk is in een kleiner comité. Ook staat een rondleiding in een gedeelte van de Marel Stork fabriek (inclusief demonstratie rubberpers) op het programma.

De bijeenkomst is bij Marel Poultry processing in Boxmeer, waar om 13.00 uur wordt begonnen met de ontvangst in ‘t Erfgoed’ Stork Museum. Het aantal deelnemers is gemaximeerd. De bijeenkomst is gratis voor FDP leden, niet-leden betalen 75 euro.

Klik hier voor het volledige programma.