Flexibel legbordsysteem

0

Sortimo brengt met FR5 een gloednieuw legbordsysteem op de markt, speciaal ontworpen voor koerier-, express- en pakketdiensten. Het flexibele legbordsysteem is ook bijzonder interessant voor vakmensen en servicetechnici die enerzijds op zoek zijn naar een volwaardige bedrijfswageninrichting en anderzijds regelmatig een hoge laadcapaciteit nodig hebben om grote items te vervoeren.

Dankzij de eenvoudige FR5 klapfunctie kunnen de legborden, indien nodig, snel en eenvoudig omhoog geklapt worden zodat er voldoende ruimte is voor grote artikelen. FR5 biedt een maximale flexibiliteit gecombineerd met maximaal gebruik van de laadruimte. FR5 is ontwikkeld op basis van componenten van het SR5 modulair systeem waardoor bijvoorbeeld de SR-BOXXen perfect geïntegreerd kunnen worden. Zowel de legborden als zijprofielen passen zich aan het individuele voertuig aan, wat zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. De legborden sluiten automatisch, zijn gemakkelijk toegankelijk en garanderen een snelle verhandeling van de pakketten.

Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening kunnen de inklapbare legborden met slechts één hand bediend worden. De combinatie van aluminium en staal maakt de FR5 extreem stevig en staat een laadvermogen van 100 kg per legbord toe. De randvrije GripMaxx-legborden, speciaal ontwikkeld voor het nieuwe systeem, zijn uitgerust met een geïntegreerde antisliprand voor veilig transport en vlotter laden en lossen.