Fluke neemt Prüftechnik over

0

Fluke, producent van test- en meetinstrumenten, heeft het Duitse Prüftechnik overgenomen, een marktleider op het gebied van precisie laser-asuitlijning, condition monitoring, en niet-destructief testen.

Fluke maakt compact, professioneel elektronisch testgereedschap en software voor meting en condition monitoring. Tot de klanten behoren technici, ingenieurs, elektriciens, onderhoudsmanagers en meteorologen die industriële, elektrische en elektronische apparatuur en kalibratieprocessen installeren, onderhouden en bij storingen deze verhelpen. Prüftechnik is een leverancier van onderhoudstechnologie met een breed product-, service- en trainingsprogramma, op maat gemaakt naar de behoefte van onderhoudsexperts op de gebieden van asuitlijning, trillingsanalyse, condition monitoring en niet-destructief testen.

Veel productiebedrijven passen deze oplossingen toe voor betrouwbaar en op conditie gebaseerd onderhoud van roterende machines. “We doen deze overname omdat onze klanten een groeiend belang hechten aan betrouwbaarheidssystemen om hun apparatuur in optimale bedrijfsconditie te houden”, aldus Marc Tremblay, president van Fluke Corporation. “Dit bedrijf zal ons begeleiden op weg naar de volgende generatie van oplossingen voor onze industriële klanten.”