Tweekoppige aansturing Reesink Production

0

Per 1 februari vormen Patrik Roelofs en Rens Veeneman de directie van Reesink Production in Hengelo. Zij nemen hiermee het stokje over van interim-Directeur Jint van Dijk.

Reesink Production richt zich met circa 100 medewerkers op de productie van KAWECO mesttechniek, silagewagens en de onlangs geïntroduceerde KAWECO mini-shovels. Daarnaast levert het bedrijf halffabricaten voor machinefabrikanten en verzorgt de constructie en engineering voor onder andere zusterbedrijven binnen Royal Reesink.

Ervaren duo
Patrik Roelofs en Rens Veeneman werken al meer dan 10 jaar en vanaf de start van hun loopbaan voor KAWECO. Beiden zijn ervaren in de business, kennen de markt goed en hebben op het gebied van productontwikkeling en productie de nodige kennis. “Ik ben heel blij met de door Royal Reesink geboden kans om directeur te worden van dit mooie bedrijf, waar we met elkaar prachtige machines bouwen voor de agrarische markt in binnen- en buitenland”, zegt Veeneman. Zijn collega Patrik Roelofs voegt hier enthousiast aan toe: “Ik kijk ernaar uit om de ingeslagen weg te vervolgen en er samen een succes van te maken!”. Roelofs zal zich focussen op Sales en Marketing, Veeneman op zijn beurt op Productie en Ontwikkeling.

Vertrouwen
Reesink Production is onderdeel van Kamps de Wild Holding binnen Royal Reesink. “Jint van Dijk heeft als interim-Directeur ruim een jaar veel goed werk verricht voor Reesink Production”, vertelt Dick Melessen, divisiedirecteur van Kamps de Wild Holding. “Mede hierdoor hebben Patrik en Rens de kans gekregen om zich verder te ontplooien. We geven graag jonge managers een kans om zich verder door te ontwikkelen binnen Royal Reesink. De mannen zijn geboren uit de praktijk en weten waarover ze praten, we hebben met deze stap veel vertrouwen in de toekomst!”