Geslaagde entree RoboJob bij Emco

0

RoboJob nam begin juni voor het eerst deel aan een Open Huis bij Emco in Oostenrijk. De Belgische marktleider in CNC-automatisering kan terugblikken op een geslaagde entree.

Twee dagen lang ontving Emco op haar hoofdkantoor in Hallein meer dan 300 bezoekers uit hoofdzakelijk Oostenrijk en Duitsland. Er waren zelfs bezoekers die de reis maakten vanuit Bosnië, Hongarije en Roemenië. Ook was er een delegatie uit Colombia en Peru: zij maakten de reis vanuit Zuid-Amerika om kennis te maken met de Europese CNC-fabrikant. RoboJob presenteerde haar Turn-Assist 200i. Deze compacte automatisering voor draaimachines werd er opgesteld aan een Emco HP45. “Dit was werkelijk een top event”, vertelt de Area Sales Manager Detlef Scholz. “Behalve de 300 nationale en internationale bezoekers, ontvingen we hier ook alle verkopers en dealers van Emco. We hebben onze Turn-Assist dus aan heel wat geïnteresseerde bezoekers kunnen tonen.”

RoboJob gaat zich nu voorbereiden op de EMO in Hannover. De Belgische specialist in de automatisering van CNC-machines voor kleine en middelgrote series neemt van 16 tot en met 21 september al voor de derde keer deel aan ’s werelds grootste beurs in de maakindustrie en belooft ook deze keer weer alle registers open te trekken.