Heller organiseert Open House én verwerft belang in IGH Infotec

Heller organiseert van 3 tot 5 mei een Open House in Nürtingen (D). Hier zal de machinefabrikant de laatste innovaties en een ruim aanbod machines live onder spaan presenteren. Daarnaast komt Heller met het nieuws dat het bedrijf een belang heeft verworven in IGH Infotec uit Langenfeld (D). IGH Infotec is gespecialiseerd in IT-systemen voor de optimalisatie van productie en interne logistiek. Met het belang van de Heller Group in IGH wordt de langdurige samenwerking van beide bedrijven uitgebreid en geïntensiveerd.

Heller organiseert van 3 tot 5 mei het Open House in Nürtingen (D). Waarschijnlijk zal de machinefabrikant hier ook enkele oplossingen presteren die voortkomen uit de samenwerking met IGH Infotec. (foto: Heller)

Heller pakt dit jaar stevig uit op het Open House. Met live presentaties van machines, technologieën, processen en toepassingen, exclusieve inzichten in de productiefaciliteiten van Heller en een overzicht van de nieuwste oplossingen met betrekking tot digitalisering en automatisering, kunnen bezoekers hun hart ophalen. Onder de machinehighlights bevinden zich diverse vier- en vijfassige bewerkingscentra, zoals de vierde generatie H 4000/6000, de tweede generatie HF 3500/5500 en de CP 6000. Meer informatie over het Open House is te vinden op de website van Heller of via de Nederlandse vertegenwoordiging Oude Reimer.

Heller investeert in IGH Infotec

Heller heeft recent een belang verworven in IGH Infotec uit Langenfeld (D). De investering is gedaan in overeenstemming met de strategische oriëntatie van het bedrijf, die het portfolio op het gebied van procesanalyse en optimalisatie dient te versterken. “We richten ons op het succes van onze klanten door hen complete procesoplossingen aan te bieden, waaronder digitale interfaces en oplossingen, evenals procesrelevante diensten”, zegt Reinhold Groß, CEO van de Heller Group. Met de expertise van IGH stelt het Heller in staat om klanten holistisch te ondersteunen in hun productie- en logistieke processen, waardoor ze kunnen profiteren van versnelde en efficiëntere processen. “IGH Infotec is hiervoor de ideale partner voor Heller. Daarom kijken we er naar uit om de succesvolle samenwerking voort te zetten,” voegde Groß eraan toe.

IGH Infotec is ook van mening dat de nauwere samenwerking die voortvloeit uit de deelname van Heller duidelijke voordelen heeft voor beide bedrijven. “De geïntensiveerde samenwerking biedt de geweldige kans om onze gezamenlijke kennis op het gebied van productie-optimalisatie gebundeld en gericht beschikbaar te stellen aan klanten en prospects”, zegt Andre Hörmandinger, CEO van IGH Infotec. De oplossingen van IGH Infotec worden al vijf jaar toegepast in de mechanische productie en spilmontage bij Heller.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Mazak steekt alle energie in Open House in Leuven

20-06 Mazak richt zich volledig op het eigen Open House in Leuven, waar de specialist…

Verspanen

Veel automatisering op huisshow Hedelius

07-06 Het nieuwe model van de Tiltenta-serie viert zijn première: de Tiltenta 10. Dit krachtige…

Verspanen

Index presenteert nieuw G220 draai-freescentrum op Open Huis

04-05 Het open huis was voor Index een perfect moment om officieel het nieuwe Index…

Verspanen

Heller Open House richt zich op nieuwe generatie vier- en vijfassers

04-05 Bezoekers konden deze week hun hart ophalen bij het Open House van Heller. Met…

Verspanen

Open huis Humacs Krabbendam met demo’s en kennissessies

04-05 Humacs Krabbendam levert een breed pakket aan services en vertegenwoordigt diverse machinemerken, waaronder SMEC…

Verspanen

Open Huis DMG Mori stelt automatisering centraal

13-04 Om de bezoekers beter te verdelen en meer tijd te hebben voor persoonlijke gesprekken,…

Verspanen

Open House Chiron in teken van geautomatiseerde en duurzame productie

08-04 Een echte, persoonlijke handdruk om je te verwelkomen, persoonlijke gesprekken en individueel advies: op…

Verspanen

DMG Mori presenteert twee wereldprimeurs op Open Huis

14-03 Naast de nieuwste trends en technologieën rondom automatisering en digitalisering, presenteert de machinebouwer maar…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X