Huisman is er voor de lasser

Huisman is totaalleverancier van alle mogelijke industriële gassen in allerlei kwaliteiten en verpakkingsvormen, eigen cilinders, cilinderpakketten en tanks. Ook specifieke gassen als verpakkingsgassen voor voedingsmiddelen, gassen voor calorische controles en propaan- en butaangas behoren tot het assortiment. Tevens levert Huisman een breed scala koudemiddelen, ammoniak en bulkverpakkingen. Huisman Medisch levert, naast industriële gassen, zuurstof en vele andere medicinale gassen.

Huisman Gassen levert een helder lasadvies op maat. Vaak denkt men met de goedkoopste gasprijs per liter het beste af te zijn, maar de praktijk wijst anders uit. Enkele voordelen van Huisman Gassen: geen contract, geen factuurkosten, geen depotkosten, geen dubbele flessenhuur, overzichtelijke huurfacturen per kwartaal en een goede service in geval van calamiteit. Levering 7 dagen per week, 24 uur per dag vanuit het eigen cilinderpark in Tiel door geheel Nederland en daarbuiten.

Huisman Lastechniek
Huisman is er voor de lasser. Met een breed assortiment aan artikelen en machines continu op voorraad geeft het bedrijf de lasser een bijzondere plek; alles wat nodig is voor het ware vakmanschap. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij het ISO 9001 gecertificeerde Huisman. “Dankzij onze vakkundige inspecties bent u bij ons verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en de beste service. Wij voeren controles en inspecties uit aan een groot assortiment apparatuur volgens de geldende NEN veiligheidsnormen.”

Geavanceerde lasapparatuur
Huisman Lastechniek is specialist in geavanceerde lasapparatuur: exclusief importeur van SOL Welding, sterdealer van Binzel en dealer van namen als Miller en Migatronic. Huisman  voert het professionele plasmaprogramma van Hypertherm, lastoevoegmaterialen van Elga, Hobart en MCKay en Dust Control afzuigapparatuur. Daarnaast een breed producten-  en dienstenpakket autogeen en propaan las- en snijapparatuur van Gloor en GCE, Klingspor schuur- en slijptechnologie, Sievert soldeer- en andere verhittingsgereedschappen, Gloria en Neyfik brandblusapparatuur. En niet te vergeten lashelmen, automatisch of voorzien van het verse luchtsysteem en overige persoonlijke beschermingsmiddelen van onder andere Weldas om de lasser al het comfort te bieden om veilig en comfortabel te werken.

Huisman Gassen en Lastechniek
Stand 236

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

TechnishowNieuws

Besten Machines versterkt onderhoudsaanbod

13-07 “Noem het maar APK-keuringen”, zeggen Ron Besten en Rutger Blankenspoor, die blij verrast zijn…

Automatisering

Limas biedt met robotlaadcel Cubebox alternatief voor cobot

06-07 De Cubebox is ontwikkeld en wordt gebouwd door Tezmaksan Robotics Technologies, onderdeel van de…

Bedrijf en Economie

METAVAK in de startblokken

04-07 Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) is ook tijdens deze editie weer de officiële…

MetaalNieuws nog OnLine

Lastechniek in beweging – lastechnische dagen bij RoboFlex

27-06 Die zes specialisten zijn RoboFlex, EQIN, Laspartners Multiweld, Lorch Lasapparatuur, Studco Stiflastechniek en Yaskawa.…

Verbinden

Webinar lasrobot en kwalificeren van lassen

12-01 Robotisering is een innovatie in de lastechniek waar ieder lasbedrijf mee te maken heeft…

Bedrijf en Economie

20 jaar MetaalNieuws in jubileummagazine samengevat

27-10 In een speciaal jubileummagazine (A4-formaat) dat begin december zal gaan verschijnen blikken wij samen…

Plaatbewerking

Wisseling van de wacht bij Rolleri

18-10 Eli de Jager is zijn carrière bij Rolleri op bijna dezelfde wijze begonnen als…

Oppervlaktetechniek

Topfinish maakt polijsten, ontbramen en reinigen tastbaar

13-10 Tijdens de beurs presenteerde de specialist het finishen van lasergesneden sleutelhangers. Bezoekers konden hiermee…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X