Huvema presenteert XYZ machines met Prototrak besturing tijdens open dagen

0
201

Op woensdag 22 en donderdag 23 november houdt Huvema weer de jaarlijkse open dagen in de showroom in Veghel. Hier zijn de nieuwste producten te zien en worden de bezoekers op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen.

Met een breed programma machines voor verspanende bewerkingen kan Huvema een oplossing bieden voor de meest uiteenlopende productievraagstukken. Sinds kort is het programma uitgebreid met een reeks XYZ draaibanken en freesmachines met Prototrak besturing. Dit is een gebruiksvriendelijk besturingssysteem voor het produceren van enkelstuks of kleine series. Met dit besturingssysteem kan de gebruiker direct eenvoudige of complexe werkstukken maken, zelfs zonder enige voorkennis van CNC. In de showroom verzorgen medewerkers van Huvema tijdens de Open Dagen doorlopend demonstraties van machines met Prototrak besturing.

 

Naast deze serie XYZ machines heeft Huvema het programma verder uitgebouwd met meer machines van Europees fabricaat, zoals boormachines, slijpmachines en werkplaatspersen.

Bezoekers zijn op woensdag 22 en donderdag 23 november van 09.00 tot 20.00 uur welkom aan de Kennedylaan 14 in Veghel. Traditioneel is er tussendoor gelegenheid voor een hapje en een drankje.