IMS Nederland: al meer dan 60 jaar thuis in de metaalverwerkende industrie

0

IMS Nederland is met een breed assortiment staal, roestvast staal en aluminium al sinds 1954 thuis in de metaalverwerkende industrie. De onderneming is CE- en ISO 9001:2015 gecertificeerd en staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Voor de verspanende industrie heeft IMS Nederland vele mogelijkheden met diverse kwaliteiten staf en machinebuis uit voorraad, en in het bijzonder kwaliteiten als Prodec roestvast staal, aluminium 6026, blankstaal S355 IM, ETG en HSX. Voor ETG, HSX en Prodec is IMS Nederland exclusief distributeur voor België en Luxemburg.

Prodec
Met Prodec, het superieur verspaanbare roestvast stafstaal van Outokumpu, kunnen afnemers in de verspanende industrie beschikken over het best verspaanbare roestvast stafstaal op de markt. Hiermee kunnen kostenbesparingen tot ruim 50% per component gerealiseerd worden.

ETG en HSX
ETG en HSX zijn de high performance staalsoorten van Steeltec. Naast de verbeterde verspaanbaarheid onderscheiden deze staalsoorten zich van conventionele staalsoorten door hun treksterkte. De materialen bezitten gelijkmatige mechanische eigenschappen over het hele doorsnede- en afmetingsbereik.

IMS Nederland

RVS
Op het gebied van RVS heeft IMS Nederland een compleet assortiment in zowel lange als platte producten. Het leveringspakket roestvaststalen lange producten omvat ferritische,
martensitische en austenitische kwaliteiten in rond, vierkant, plat, hoek, T- en U-profiel.

IMS Nederland

Banco Aluminium
IMS Nederland vertegenwoordigt de fabriek Banco Aluminium in België en Luxemburg. Daardoor is het mogelijk hoogwaardige aluminium profielen volgens tekening van de klant te leveren, eventueel voorzien van gaten of andere bewerkingen. Deze profielen kunnen ook geanodiseerd of gepoedercoat worden geleverd.

SB-Railing
Een bijzondere productgroep in het assortiment is SB-Railing, SB-Railing biedt alle onderdelen voor het creëren van de mooiste balustrades, hekwerken en leuningen in roestvast staal. De producten en systemen van SB-Railing vindt men in allerlei projecten en gebouwen terug. Uniek is UNIQ, de serie aluminium inklemprofielen voor glasbalustrades die in eigen beheer zijn ontwikkeld. De gepatenteerde inklemming van het glas zonder keggen en rubbers, de verstelbaarheid op ruwe ondergronden, de snelle en eenvoudige montage: allemaal unieke en slimme eigenschappen die tijd en geld besparen.

IMS Nederland

Van A tot Z
IMS Nederland staat garant voor maximale service en hoogwaardige kwaliteitsproducten in staal, roestvast staal en aluminium. Van ontwerp tot uitvoering is IMS Nederland de partner voor opdrachtgevers. Van technisch advies over de toe te passen materialen en producten die optimaal invulling geven aan de wens van de klant tot een zorgvuldige orderafwikkelingen een snelle levering, volledig volgens afspraak.

www.ims-nederland.biz