De innovaties voor oppervlaktetechniek in één Open Dag

0

Rösler Benelux in Oss stond eerder bekend onder de namen Cetema en Rotofinish. Het bedrijf viert op 11 en 12 mei dat het al 25 jaar onder de naam Rösler actief is. Onder andere de firma’s Renishaw, Promatt-Behringer en gastspreker Ko Buijs spreken de bezoekers tijdens Röslers open dag toe over de nieuwste innovaties en productietechnieken.

Wat doen de marktleiders in de productie industrie om hun leidende posities in de markt te behouden? Wat zijn de nieuwst ontwikkelde productietechnieken? Wat is oppervlaktetechniek en hoe kan het dat we het overal terugzien?

MTMS–Brussels Expo
Al jaren exposeert Rösler Benelux op de MTMS, maar dit jaar laat het bedrijf verstek gaan. Om de viering van het 25-jarig jubileum écht tot een succes te maken, vindt deze plaats op de hoofdlocatie in Oss in plaats van op de MTMS in Brussel. Samen met diverse partners organiseert het bedrijf deze open dagen waar mensen indrukwekkende machinedemonstraties en presentaties kunnen verwachten.

Röslers visie
Rösler staat aan de start van een aantal grote projecten. Er wordt getracht een nog hoger niveau te bereiken op het gebied van klantgerichtheid, duurzaamheid, kwaliteit, service en innovatie. De visie van de Rösler Group is bijgesteld om haar continuïteit in de komende decennia te kunnen handhaven. Op deze manier is het bedrijf beter voorbereid op veranderingen in de toekomst. Welke technische verandering dit met zich mee brengt, hoort men tijdens de open dagen.

Het open huis van Rösler Benelux helpt de bezoekers op weg om meer kennis te vergaren over oppervlaktetechniek, met een focus op enkele vakgebieden in de metaalindustrie. In samenwerking met Röslers partners op het gebied van metaalbewerking, verspanende techniek, machinebouw, straalmiddelen en additive manufacturing worden er workshops gegeven met daarin de nieuwste ontwikkelingen met handige praktische cases. Tijdens de rondleiding worden alle afdelingen bekeken en machines gedemonstreerd. Zo krijgt men een goed beeld van de bedrijven die deze dag tot een succes zullen maken.