IronCAD 2016 is sneller en beter

0

IronCAD, softwarehuis dat zich richt op ontwikkeling van CAD software voor ontwerpwerkzaamheden in de metaal- en plaatbewerking en machinebouw, heeft de nieuwste versie IronCAD 2016 vrijgegeven.  Deze bevat veel vernieuwingen die het dagelijkse ontwerpwerk versnellen en vereenvoudigen.

Voor toepassing in plaatbewerking biedt IronCAD 2016 meer mogelijkheden voor complexe afkantbewerkingen. Gebruikers kunnen in deze nieuwe versie nu ook complexe buigprogramma’s uit andere CAD systemen importeren.

Slimme ontwerp tools
IronCAD 2016 lanceert nieuwe geavanceerde slimme ontwerp tools, zoals de Smart eBehavior.  Smart eBehavior maakt het mogelijk om dynamisch te ontwerpen gebaseerd op een optimale product configuratie en automatische plaatsing. Bestaande configuratiesystemen maken regels en variabele op part niveau, deze zijn complex en hebben een vast nummer aan variaties. IronCAD Smart eBehavior werkt op de manier hoe een product daadwerkelijk geconfigureerd wordt op assemblage niveau waardoor de engineers makkelijk met deze content kunnen werken maar ook klanten en belanghebbende gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot  de data.
De engineer kan intelligente assemblages maken die zich aanpassen en bewegen aan de hand van de built-in regels. Het ontwerpproces wordt verder versneld door het catalogus systeem dat het  mogelijk maakt componenten opnieuw te gebruiken voor nieuwe ontwerpen. Klanten en verkoopteams kunnen direct de 3D data aanpassen. Naast de versnelling van het ontwerpproces zijn de data ook veilig omdat deze teruggekoppeld worden naar de engineers die deze weer omzet naar productiedata.

Met IronCAD Mechanical biedt IronCAD 2016 nieuwe intelligente tools voor staalconstructeurs zoals bevestigingsmaterialen, stalen profielen, leidingen, flenzen, stuklijst generatie en meer. Omdat kennis en gedrag direct in de intelligente componenten is ingebouwd, vereenvoudigt IronCAD 2016 daarmee de dagelijkse ontwerpwerkzaamheden en verkort daarmee bovendien de ontwerptijd.

Landré levert IronCAD 2016 per direct.