Jan van Dam wint Gouden Parel 2014

0

Jan van Dam Machine Transport uit Oudewater heeft de Gouden Parel 2014 gewonnen. Met twee andere ondernemers was Jan van Dam genomineerd voor deze prijs voor de Ondernemer van het Jaar in de Lopikerwaard. Tijdens de eindejaarsbijeenkomst op 17 december werd de winnaar bekend gemaakt.

Jan van Dam: “De prijs dragen we op aan de medewerkers van onze bedrijven, zonder hen was dit nooit gelukt. Wij vinden het een groot compliment dat wij deze prijs in ontvangst mochten nemen. We merken dat ons dit veel positieve energie geeft.”
Citaat van de jury: “Maar beste mensen, ondernemers in de Lopikerwaard: de grootste reden tot allereerst een nominatie, en uiteindelijk ook de winst in deze verkiezing, is de persoonlijke betrokkenheid en loyaliteit van Jan van Dam. Het bedrijf is er altijd voor iedereen.”

Jan van Dam Machine Transport bestaat sinds 1989 en heeft jarenlange ervaring met machinetransport voor diverse opdrachtgevers. Sinds 2010 is het internationale bedrijf Jan van Dam Global Machine Logistics opgericht en zijn de transportactiviteiten van Ter Horst Machine Transport overgenomen.