Knauf Interfer bundelt verkoop

Alle salesactiviteiten van Knauf Interfer in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië en Ierland worden voortaan uitgevoerd vanuit het verkoopkantoor Knauf Interfer Benelux, het voormalige Interfer Staal in Eindhoven. De nieuwe organisatie gaat gepaard met een behoorlijke uitbreiding van het productaanbod, dat rechtstreeks vanuit het verkoopkantoor kan worden afgenomen.

Naast het bestaande productaanbod beschikt Knauf Interfer Benelux nu ook over het gehele assortiment aan staalproducten en de logistieke middelen van het concern. Op die manier worden de sterke kanten van een flexibel, op technisch en persoonlijk vlak hoog scorend saleskantoor samengevoegd met de expertise en bekwaamheid van een fabrieksonafhankelijke distributeur, verwerker en dienstverlener voor staal in Europa.

Alle salesactiviteiten van Knauf Interfer in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië en Ierland worden voortaan uitgevoerd vanuit het verkoopkantoor Knauf Interfer Benelux.

Alle salesactiviteiten van Knauf Interfer in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië en Ierland worden voortaan uitgevoerd vanuit het verkoopkantoor Knauf Interfer Benelux.

Centraal aanspreekpunt

Met deze stap behouden klanten uit de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland een centraal aanspreekpunt voor een breed en diepgaand scala aan standaardproducten en inmiddels ook speciale producten voor de auto-industrie en de industriële sector. Dit met verschillende afmetingen, diktes, kwaliteiten, kleuren en coatings. Noemenswaardig zijn ook de speciale kwaliteiten en tussenliggende diktes voor prototypebouw en staalplaten in verschillende vormen. Met andere woorden: producten in de volgende bewerkingsfase. “Op die manier blijft persoonlijke ondersteuning ook met een uitgebreider productaanbod en geoptimaliseerde sourcing essentieel voor het saleskantoor”, zegt Matthias Kessel-Knauf, bestuursvoorzitter van Knauf Interfer.

Uitbreiding assortiment

“Met deze stap tillen we het aanbod voor klanten naar een nieuw niveau. Vanaf nu maken namelijk ook gestrekt metaal, producten van hoogwaardige kwaliteit en maatwerk van industriële kwaliteit, voorgelakte platen, maar ook verfijnd en gewalst koudband, dunne en ultradunne platen deel uit van het assortiment van het saleskantoor Knauf Interfer Benelux”, vertelt vestigingsmanager John Verberne. Het gehele assortiment is nu bij één kantoor in Eindhoven verkrijgbaar, bij dezelfde contactpersonen als voorheen.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X