Laagland exclusieve leverancier van Leadwell in Nederland

0

Laagland heeft van Leadwell uit Taiwan per direct de exclusieve vertegenwoordiging gekregen voor Nederland voor het gehele programma van CNC machines. Dit complete programma omvat draaimachines, verticale en horizontale bewerkingscentra maar ook multi-turret en multi-tasking machines, welke naadloos aansluiten bij het bestaande aanbod van Laagland.

Leadwell, zelfstandig onderdeel van de grote Fair Friend Group (FFG), is opgericht in 1980. Met het complete programma van Leadwell heeft Laagland een behoorlijke uitbreiding kunnen realiseren in het machine aanbod. Op de Nederlandse markt heeft Leadwell zich de afgelopen jaren bewezen als een fabrikant van betrouwbare en stabiele machines. “Met de huidige technologische ontwikkelingen bij Leadwell heeft Laagland vertrouwen in de toekomst en vertrouwen in de vele mogelijkheden die Leadwell biedt op de Nederlands markt voor hoogwaardige productie tegen een scherpe prijs”, aldus Nico van der Put van Laagland.

Tijdens de komende TIMTOS 2015 beurs in Taiwan zal Leadwell een aantal nieuwe machines tonen zoals: de 8-assige multi-task CNC draaimachine LTC25T2SMY, het multi task draai-freescentrum TM 1500 en het 5-assige bewerkingscentrum V60iT.

Service en onderdelen
Per direct is Laagland ook het aanspreekpunt voor de service en de onderdelen van de Leadwell machines die al in de markt staan.