Lancering Smart Makers Academy op Taste the Future

Bezoekers van het event Taste the Future, op 8 oktober in Haarlem, kunnen kennis maken met de Smart Makers Academy. Dit is een nieuw initiatief dat het ontwikkelen van kennis en vaardigheden over technologie niet alleen makkelijk, direct toepasbaar en overzichtelijk maakt, maar vooral ook leuk.

De Smart Makers Academy biedt met haar unieke Metrolijn in samenwerking met het A+O fonds Metalektro een nieuwe vorm van talentontwikkeling aan: nanoleren.

Taste the Future laat zien wat de technologie van vandaag en morgen voor jouw bedrijf kan betekenen. En hoe je kunt investeren in technologische vooruitgang en de bijbehorende kennis en vaardigheden van je medewerkers?

Nanoleren

De Smart Makers Academy biedt met haar unieke Metrolijn in samenwerking met het A+O fonds Metalektro een nieuwe vorm van talentontwikkeling aan: nanoleren. Geen uitgebreide trajecten, avondschool of terug in de schoolbanken. In het concept van nanoleren ontwikkel je dicht op de praktijk de juiste vaardigheden en kennis met niet meer dan 2 uur per week. Worden medewerkers snel en effectief opgeleid tot Smart Makers. Samen met de tech. specialisten en young professionals van de Smart Makers Academy kan deze kennis bovendien direct worden vertaald tot concrete innovaties in de praktijk.

Slimme makers in metalelektro

3DMZ, de organisator van Taste the Future, gelooft dat elk bedrijf zogenaamde Smart Makers nodig heeft. Medewerkers die mee kunnen bewegen met technologische vooruitgang en deze kunnen vertalen naar concrete toepassingen in hun eigen bedrijf en beroepspraktijk. Een Smart Maker bezit kennis en vaardigheden van nieuwe technologie en ontwikkelt 21st century skills zoals creativiteit, multidisciplinair samenwerken, kritisch denken en communiceren.

Proef de technologie van morgen

De Smart Makers Academy lanceert haar Metrolijn tijdens het event Taste the Future. In de vorm van talkshows met experts en live workshops waarin je de technologie van morgen letterlijk kunt proeven, proberen en beleven. Zo kun je inspiratie opdoen rondom allerlei technologische ontwikkelingen van dit moment. Kies zelf waar je bij wilt zijn en ga aan de slag met technologieën als Blockchain, 3D-productie, Virtual Reality, RPA (robotic process automation), Robotica, Kunstmatige Intelligentie en meer. Smaakt éen of meerdere technologieën tijdens het event naar meer? Stap dan aan boord van de Smart Makers Academy Metrolijn en leer meer over al deze ontwikkelingen in diverse on- en offline sessies van november t/m mei 2022.

Bekijk hier het programma en meld je aan. Deelnemen is kosteloos.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X