Landré organiseert reis naar Spaanse freesmachinefabrikant Correa

Landré nodigt de Nederlandse maakindustrie uit kennis te maken met de mogelijkheden van het uitgebreide programma freesmachines van Correa. Daarom organiseert de machineleverancier uit Vianen van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 mei een informatieve reis naar de fabrieken van deze machinefabrikant in het Spaanse Burgos en Itziar.

Duizenden bedrijven over de hele wereld, die hoge eisen stellen aan de bewerking van hun producten, werken dagelijks met de betrouwbare freesmachines van Correa. Het programma omvat onder meer bedfreesmachines, kolom- en portaalfreesmachines met werktafels tot 12 meter. In Nederland verzorgt Landré de verkoop en service support voor de machines van Correa.

Naast bezoek aan de fabrieken, krijgt ook de cultuur de nodige aandacht en biedt de reis met vakgenoten voldoende netwerkmomenten. De stad Burgos heeft een rijke geschiedenis die is terug te vinden in historische gebouwen en musea. Onder meer de grote wereldberoemde kathedraal is een belangrijk referentiepunt van de Camino de Santiago.

De bijdrage voor deze reis bedraagt € 500,00 per persoon, exclusief btw. Het programma is compleet verzorgd, inclusief reizen, overnachtingen, entreegelden, eten en drinken. Opgave via m.coffeng@landré.nl

Programma
Dinsdag 24 mei
Verzamelen op Schiphol.
Vertrek naar Bilbao (Spanje)
Bezoek aan de Itziar fabriek
Vertrek naar Burgos

Woensdag 25 mei
Bezoek aan de Burgos/Hypatia fabriek

Donderdag 26 mei
Vertrek naar Amsterdam

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Correa presenteert nieuwe freesmachines op open dagen

19-05 De Spaanse fabrikant Nicolas Correa, producent van freesoplossingen, organiseert op 12, 13 en 14…

Metaalnieuws inBeeld

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

19/10/2020

Veel investeringen in de plaatbewerking

X