Leama.nl biedt online E-trainingen Materialen

0
51

Naast de online E-training Basiskennis Roestvast Staal, biedt Leama.nl nu ook de basiscursussen staal, aluminium en titaan aan, alsmede de complete cursus warmtewisselaars. Deze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die meer kennis wil vergaren betreffende de basismetalen en hun toepassingen.

 

Met de pensionering van de ‘rotten in het vak’, zowel bij de bedrijven als bij het onderwijs, neemt de kennis op het gebied van metalen snel af. Op aandringen van de markt en het onderwijs is het platform Alurvs daarom anderhalf jaar geleden samen met zo’n ‘rot uit het vak’ begonnen met het optuigen van een online E-training Basiskennis Roestvast Staal. Deze training bestaat uit acht modules van 50 minuten basiskennis betreffende het materiaal roestvast staal. Vervolgens is het afgelopen jaar contact gezocht met enkele andere ‘rotten’ voor het samenstellen van een training op het gebied van staal en aluminium. Dat heeft geresulteerd in de nieuwe cursussen.

Investeer in die basiskennis
De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die meer kennis wil vergaren betreffende de basismetalen en hun toepassingen. Ze kunnen worden gevolgd in eigen tijd, tempo en locatie. Duidelijke theoriefragmenten worden afgewisseld met relevante vragen en praktijkvoorbeelden. Na het behalen van de module ontvangt de cursist een certificaat op naam. De cursist krijgt twee keer de mogelijkheid de gekozen module te doorlopen. Bij een afname van meerdere cursussen voor medewerkers is er een staffelkorting voor bedrijven. Deze voordelige bedrijfsabonnementen zijn bedoeld om meerdere medewerkers gebruik te laten maken van de verschillende cursussen. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband.

Leama.nl is voorzien van een duidelijk managementsysteem, dat in de site is ingebouwd. Zo kunnen de resultaten van de cursisten eenvoudig worden bijgehouden en gecontroleerd. Leama werkt met credits, die kunnen worden aangeschaft en ingewisseld voor een module naar keuze. De credits kunnen worden aangeschaft via verschillende betaalmogelijkheden. Van Ideal en creditcard maar ook gewoon op rekening en factuurbasis. Alle geboden cursussen zijn opgenomen in het aanbod van Stichting OOM (Opleiding OntwikkelingMetaalbewerking).