Lineaire oplossingen Hepco

Bij HepcoMotion, producent van lineaire oplossingen, was het nieuwe HepcoMotion geleidingssysteem voor de Beckhoff XTS (eXtended Transport System) in werking te zien op de stand.

Deze oplossing maakt gebruik van Hepco’s PRT2 en 1-Trak geleidingssystemen die samenwerken met Beckhoff’s XTS rondgeleidingssysteem en voldoet aan de eisen van toepassingen met hogere werkcycli waar beweging en duurzaamheid op lange termijn veeleisend zijn. De combinatie van technologieën van Beckhoff en Hepco voorziet gebruikers van een robuuste, productiever en flexibele oplossing voor vele toepassingen in productieprocessen.
Ook te zien was Hepco’s kernproduct GV3 Geleidingssysteem, een lineair bewegingsproduct dat is ontworpen voor een brede reeks van automatisering en lineaire toepassingen. Bezoekers konden tevens het innovatieve 1-Trak rondgeleidingssysteem zien dat ontwerpers volledige vrijheid geeft in 2D ontwerp. Het maakt ruimtebesparende kleine bocht segmenten mogelijk en kan aangepast worden aan elke bestaande machine. Hepco’s Gesloten Riemaangedreven Unit (SBD) werd ook getoond. Deze units bieden een hoger niveau van prestaties voor wat betreft belastingscapaciteit en levensduur dan andere vergelijkbare lineaire actuators.

www.hepcomotion.com

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Werkplaatstechniek

EC EleCylinders alternatief voor pneumatiek

08-12 IAI Industrial Automation heeft nieuwe elektrische actuators in haar assortiment met vele voordelen ten…

Automatisering

Gemeenschappelijke taal voor werktuigmachines krijgt meer vorm

03-12 Alle partijen die mee willen werken aan de verdere ontwikkeling van de gemeenschappelijke taal…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?