Marloes Kepser wint ondernemersprijs

Marloes Kepser, directeur van metaalbedrijf Kepser in Cuijk, heeft de 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg gewonnen. Zij bleek daarnaast ook de publieksfavoriet.

Marloes Kepser, het stralende middelpunt tijdens de prijsuitreiking. (Foto Patrick Bongartz)

“Marloes Kepser toont een persoonlijke benadering en sociale vaardigheden die haar – in combinatie met haar leiderschapscompetenties – op een bijzondere manier toegankelijk en krachtig maken. Zij durft te dromen en buiten kaders te denken. Dat alles doet ze zonder de blik op haar mensen, de organisatie en het samen doen te verliezen”, zo klinkt het jury-oordeel over de 36-jarige winnares, die – na het plotselinge overlijden van haar vader Chris – sinds 2017 aan de leiding staat van het in 1958 opgerichte familiebedrijf Kepser in Cuijk.

Marloes Kepser gaf de twee andere genomineerden Wout Seuren van KWS Seuren in Beugen en Arno van Lankveld van AVL Motion Groep in Westerbeek het nakijken. Daarnaast werden ook drie ondernemers uitgeroepen tot Opmerkelijk Ondernemer van het jaar. Zo stonden er totaal zes ondernemers in de schijnwerpers tijdens een inspirerende, feestelijke avond in Cuijk. Marloes Kepser: “Met al deze ondernemers – ook hier in de zaal – kunnen we het Land van Cuijk en Noord-Limburg op de kaart zetten. Iedereen in Nederland en daarbuiten mag weten wat wij hier doen.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Open dag bij Kepser

05-03 Bij Kepser Pro-Metaal in Cuijk, toeleverancier van plaatwerk, verandert het een en ander. Zo…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X