Metalnet voegt productielocaties samen

Metalnet breidt momenteel de productieruimte op Dragonder 29-31 in Valkenswaard uit. Door deze uitbreiding ontstaat er voldoende ruimte om de productie van zowel Metalnet Verspaning als Metalnet Precision Components samen te voegen.

Metalnet gaat de productielocaties van Metalnet Verspaning en Metalnet Precision Components samenvoegen.

In september 2019 heeft Metalnet de activiteiten van branche- en plaatsgenoot Machinefabriek Verhees overgenomen. Sindsdien worden de activiteiten van het verspaningsbedrijf onder de naam Metalnet Verspaning voortgezet. De oorspronkelijke activiteiten van Metalnet zijn ondergebracht in Precision Components. Met deze twee divisies, Metalnet Precision Components voor hoognauwkeurige precisiecomponenten en Metalnet Verspaning voor kostenefficiënte fijnmechanische onderdelen, is de toeleverancier in staat om klantgerichte totaaloplossingen te produceren voor de meest uiteenlopende industriële sectoren.

Om de twee bedrijven verder met elkaar te verweven heeft Metalnet het bedrijfsbureau, de cleanroom en de logistiek verhuisd naar het naastgelegen pand op Dragonder 33. De twee panden zijn met elkaar verbonden, waardoor alle afdelingen dus direct met elkaar in contact staan. De samenvoeging houdt in dat de activiteiten van Metalnet Verspaning nu volledig opgaan in Metalnet Precision Components.

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Metalnet anticipeert met Yasda op toenemend precisiewerk

31-03 Dankzij het grote gereedschapsmagazijn en de palletautomatisering kan Metalnet het bewerkingscentrum ook inzetten voor…

Verspanen

Metalnet verovert met Hyundai Wia machines vaste plek in hightech-ketens

12-11 De reden waarom Metalnet vier jaar geleden haar eerste CNC-draaibank van Hyundai Wia in…

Metaalnieuws inBeeld

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021