Mikrocentrum organiseert Grafeen congres

Het materiaal grafeen is misschien wel het meest interessante materiaal ter wereld; het is sterker dan staal en slecht één atoom dik. Bovendien geleidt het materiaal extreem goed, is het buigzaam en zou het extreme temperaturen kunnen weerstaan. Reden genoeg voor Mikrocentrum om op 5 juni de eerste editie van de Dutch Graphene Conference te organiseren.

Het doel van deze conferentie is het Nederlandse bedrijfsleven een voorsprong te geven op het gebied van grafeen. Mikrocentrum biedt een programma met gerenommeerde sprekers waaronder Mikhail Katsnelson, Spinozapremie winnaar 2013 voor zijn onderzoek naar grafeen en Herre van der Zant, vertegenwoordiger van het European Flagship Graphene. Klik hier voor het volledige programma en aanmelden.

Graphene Lounge op Materials 2014
Het draait tijdens de Dutch Graphene Conference niet alleen om onderzoek maar zeker ook om applicaties. In de Graphene Lounge tijdens Materials 2014 in Veldhoven (16 en 17 april) zullen in 2 dagen tijd de bezoekers uitgedaagd worden na te denken over mogelijke toepassingen van grafeen. De beste ideeën worden gepresenteerd op 5 juni tijdens de Dutch Graphene Conference.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Eerste editie vakbeurs Materials smaakt naar meer

13-06 De eerste editie van de Vakbeurs Materials heeft ruim 1.000 bezoekers getrokken. Zij bezochten…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?