MTA opent productielocatie in India

0
190

Ter uitbreiding van de (flexibele) productiecapaciteit richt MTA uit Helmond een vestiging in India op. Binnen de MTA Group zorgen High Tech Parts & Supplies (HTPS Netherlands) en een productielocatie in Roemenië op dit moment voor kwalitatief hoogwaardige verspaning en productie van onderdelen. Hier komt nu HTPS India bij.

Het team van HTPS India heeft een stevige basis, doordat het ruim een jaar bij HTPS in Nederland is geschoold én ervaring heeft opgedaan. Het machinepark in India is identiek aan de machines die bij HTPS Netherlands in Helmond worden gebruikt. De productie wordt komende maanden stapsgewijs opgebouwd en kennis en ervaringen vanuit het kennisinstituut in Nederland worden uitgewisseld. Productiemanager Simran Oberoi is blij dat hij na een jaar van voorbereiden en ervaring op doen, nu in India de werkzaamheden kan starten en uitbouwen. De grondige scholing en voorbereiding en begeleiding vanuit Nederland zorgen ervoor dat processen worden beheerst en efficiënt verlopen.

De MTA Group is een innovatieve mechatronicapartner die sterk is in het ontwikkelen én optimaliseren van complexe hightech, mechatronische oplossingen. De groep helpt bij system development, system engineering en system supply en draagt zo bij aan technische innovaties en ontwikkelingen en bedrijfsprocessen.

www.m-t-a.nl