Nieuwbouw Metagro van start

Onlangs is de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van het pand van Metagro in Schelluinen. De reden voor deze nieuwbouw is de migratie van Merford Cabins en Metagro.

Door de uitbreiding kan het volledige team van Merford Cabins verhuizen naar de locatie van Metagro.

Merford Cabins is sinds juni 2019 onderdeel van Metagro. Het volledige team van Merford Cabins verhuist naar de locatie van Metagro. Naar verwachting zal in juli 2021 de nieuwbouw in gebruik worden genomen.

Extra innovatiekracht

“Door beide organisaties samen te voegen, ook fysiek, krijgt de nieuwe organisatiestructuur vorm met als doel onze klanten nog efficiënter en adequater van dienst kunnen zijn”, zegt Commercieel Directeur Andreas van Meeteren. De migratie van beide cabinebouwers leidt tot een sterkere marktpositie, het versterken van elkaars kennis en competenties, een solide financiële basis en extra innovatiekracht.

Geautomatiseerd productieproces

Metagro levert meerwaarde aan het operationele proces van haar klanten. Daarin zet het bedrijf de mens centraal. Vakmanschap in cabinebouw, een ergonomische werkomgeving en innovatie hebben de focus, zodat de werknemers van haar klanten gezonder, veiliger en efficiënter hun werk kunnen doen. Metagro heeft alles in huis om zelf te ontwerpen en te produceren: een team van ervaren engineers, een volledig geautomatiseerd productieproces met moderne robots, service & parts én ervaren medewerkers die hun vak verstaan.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Metagro en TES Industrial Systems gaan samenwerken

03-08 De strategische samenwerking tussen TES Industrial Systems en Metagro is een logische stap, gezien…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?