Nieuwe bedrijfshal van jubilaris BCB feestelijk geopend

Maar liefst drie redenen had BCB Staalconstructie in Berkel en Rodenrijs om groots feest te vieren: het 40-jarig jubileum, de overname van Metaalconstructiebedrijf J. Cossee & Zn en de opening van de nieuwe bedrijfshal.

En een groots feest werd het. In aanwezigheid van meer dan 200 genodigden verrichtte directeur Marcel van Os van BCB Staalconstructie op 8 juli de officiële openingshandeling. Door het in werking stellen van de bovenloopkraan, kwam een grote stalen balk in beweging, die een fles champagne keurig van een zuil af tikte. Daarna konden alle gasten genieten van drankjes en hapjes, die ter plaatse op de grill werden bereid.

Uiteenlopende staalconstructies

BCB Staalconstructie is sinds 1982 toeleverancier van producten van staal en maakt uiteenlopende staalconstructies voor bedrijfsruimtes, loodsen, speciale kassenbouw, maar ook trap- en hekwerken. Het bedrijf verzorgt het gehele traject: van engineering tot en met de montage in eigen beheer.

Sinds begin van dit jaar maakt Metaalconstructiebedrijf J. Cossee & Zn. deel uit van de BCB Groep. Het bedrijf van Jos Cossee blijft onder dezelfde naam actief. De samenvoeging betekent dat de bedrijven nog beter de markt kunnen bedienen op het gebied van specifieke staalconstructies, waarbij het vaak gaat om maatwerk opdrachten.

Binnenkort publiceren we in MetaalNieuws een uitgebreid artikel over alle ontwikkelingen bij BCB Staalconstructies. 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

BCB Staalconstructie zet grote stappen

25-08 Er was een goede aanleiding voor dit feest. BCB had zelfs meerdere redenen om…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV