Nieuwe catalogus Van Ommen

0

Van Ommen presenteert een nieuwe uitgave van haar catalogus met daarin alle essentiële informatie over het volledige programma verspanende gereedschappen van haar merken Phantom, Torax en International Tools .

De papieren catalogus bevat alle relevante gegevens over meer dan 25.000 verschillende gereedschappen. Want zoveel verschillende VHM-frezen, boren, tappen, wisselplaten en andere verspanende gereedschappen omvat het leveringsprogramma van Van Ommen.

Voor het eerst wordt de catalogus geautomatiseerd samengesteld op basis van de beschikbare gegevens in de database van de Nederlandse gereedschappenleverancier. Dankzij deze software kan Van Ommen voortaan sneller een update van de catalogus publiceren en is de meest recente info altijd direct beschikbaar op www.phantom.eu. In de nieuwe catalogus wordt het zoeken en snel herkennen van relevante informatie vergemakkelijkt door met duidelijke pictogrammen te werken. Die helpen de verspaner snel het juiste  antwoord op zijn vraag te vinden.

Uitbreiding naar Duitsland
Voor het eerst verschijnt de catalogus in vier talen: naast Nederlands zijn dat Frans, Spaans en Duits. De Duitse taal wordt dit jaar toegevoegd. Phantom begeeft zich als Nederlands merk premium verspaningsgereedschappen namelijk voor het eerst doelgericht op de Duitse markt. Phantom heeft een Duitse vertegenwoordiger met een lange staat van dienst in de verspanende industrie aangetrokken om de markt bij de Oosterburen te gaan bewerken.