Nieuwe club van professionele panelenbedrijven

0

VMRG Panelen is de nieuwe naam van professionele panelenbedrijven die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. De eerste bedrijven zijn gekeurd door SKG-IKOB Certificatie en kregen uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, het VMRG Panelen certificaat uitgereikt.

Sinds januari zijn in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen eisen opgenomen op het gebied van panelen. Alle VMRG Panelenbedrijven, te herkennen aan het gelijknamige logo, zijn gekeurd en voldoen gegarandeerd aan deze eisen. Deze bedrijven zijn Panelen Holland, Weerter Paneelindustrie, Limeparts, Allpro Giessen, Almet Nederland, De Mors, Prins Panelen en Aldowa.
Bert Lieverse is trots op deze groep bedrijven. “De VMRG heeft als doel dat alle bij ons aangesloten bedrijven gegarandeerd leveren volgens de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen. Dat betekent dat alle bedrijven hierop gekeurd moeten worden. Met deze groep bedrijven maken we weer een stap op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Ons maakt het voor de buitenwereld duidelijk dat deze bedrijven leveren volgens de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Een gevelbouwer met het VMRG Keurmerk die een VMRG panelenbedrijf inschakelt, heeft hiermee de garantie dat dit bedrijf ook levert conform deze eisen.”
Deze eisen bestaan niet meer uit een boek, maar uit een website die voor iedereen toegankelijk is op www.vmrgkwaliteitseisen.nl