Nieuwe directeur MCB Direct bundelt kracht en expertise in vier grotere vestigingen

Per 1 februari is Amanda van der Wielen benoemd tot directeur van MCB Direct. Van der Wielen is al enkele jaren werkzaam binnen de MCB Group als Sales Manager. MCB Direct is op dit moment volop in beweging. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar op maat gezaagde producten bundelt MCB Direct haar kracht en expertise de komende jaren in vier grotere vestigingen. Vanuit deze vestigingen wordt het hele land bediend.

Amanda van der Wielen is per 1 februari benoemd tot directeur van MCB Direct

Van der Wielen: “We hebben er onlangs voor gekozen om ook onze vestiging in Breda te behouden. Deze vestiging gaan we dit jaar volledig herinrichten. Daarnaast zitten we midden in het proces van de bouw van twee grote nieuwe vestigingen in Zaltbommel en Deventer. Deze gaan de huidige vestigingen in Alkmaar, Almere, Almelo en Doetinchem vervangen. In de komende jaren volgt nog een nieuwe vestiging in Valkenswaard. Ondertussen blijft de winkel open. Een dynamische tijd waarin we ons uiterste best doen onze klanten te blijven bedienen met de hoge kwaliteit en service die ze gewend zijn.”

Grotere vestigingen

Met de grotere vestigingen en uitbreiding van het moderne machinepark kan MCB Direct zich blijven ontwikkelen en meegroeien met haar klanten. “Voor steeds meer klanten nemen wij deelprocessen uit handen. We zagen onderdelen op maat, beheren de voorraad en zorgen voor just in time aanlevering. Zo kunnen onze klanten zich volledig richten op hun belangrijkste toegevoegde waarde in de keten, hun core business”, legt Van der Wielen uit. “Die service willen we verder versterken, want dat maakt het voor onze klanten eenvoudiger om te groeien.”

Betrouwbare partner

Met de spreiding over vier vestigingen blijft MCB Direct dichtbij en kunnen alle regio’s flexibel en efficiënt bediend worden. Van der Wielen: “Bovendien borgen we de kwaliteit van onze vakmensen door hun kennis en expertise samen te brengen. In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt niet onbelangrijk. Zo kunnen we ook in de toekomst dé specialist in bewerkingen en een betrouwbare partner voor onze klanten blijven.”

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Materialen

MCB Direct bouwt drie XL-vestigingen

03-05 MCB Direct beschikt nu nog over acht vestigingen in Doetinchem, Breda, Hapert, Alkmaar, Almere,…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X