Nieuwe overname illustreert digitale ambitie Trumpf

7

Trumpf heeft het bedrijf Teufel Solutions overgenomen. Hiermee versterkt de fabrikant van plaatbewerkingsmachines en laserspecialist opnieuw zijn portfolio op het gebied van digitaal verbonden productie.

Het in 2002 als SAP-systeemhuis opgerichte Teufel Solutions, gevestigd in het Zwitserse Bottighofen, is ontwikkelingspartner voor de Trumpf software TruTops Fab. Met dit productiebesturingssysteem kan de volledige plaatbewerking worden beheerd en kunnen alle machineorders worden overzien en bestuurd. Het systeem is modulair opgebouwd waardoor stapsgewijze invoering van de functies mogelijk is.

Digitale ambitie
Mathias Kammüller, Chief Digital Officer bij Trumpf, zegt over deze overname: “Trumpf focust op digitale productie. Met de overname van Teufel Solutions laten we zien dat we onze digitale ambitie consequent vervolgen. De expertise van Teufel Solutions op het gebied van TruTobs Fab en TruConnect is een optimale aanvulling op onze Industrie 4.0 activiteiten. De overname moet eind dit jaar helemaal zijn afgerond. Over de koopprijs zijn geen mededelingen gedaan.

Facebook Comments