Oceanz 3D printing neemt Heijcon 3D Solutions over

Oceanz 3D printing in Ede neemt Heijcon 3D Solutions in Raalte over. Hiermee versterkt het 3D printbedrijf zijn positie in de markt van professioneel 3D printen en additive manufacturing.

 

Heijcon 3D Solutions is sinds 2009 een bekende naam op het gebied van 3D printen, conceptontwikkeling en (3D) design & engineering. Het klantenbestand van Heijcon is sinds de oprichting flink gegroeid. Om in deze groei ook dezelfde service te kunnen bieden, zijn de activiteiten ondergebracht bij Oceanz 3D printing, dat al volop ervaring heeft opgedaan binnen diverse branches, waaronder industrie, de medische sector, automotive en aerospace.

Logische stap
Deze samenwerking is voor beide partijen een logische stap. Oceanz en Heijcon 3D Solutions kennen een jarenlange, intensieve samenwerking. Dankzij deze overname kan Oceanz een nog breder dienstenpakket aanbieden, waaronder ook engineering, maquette- en modelbouw. “Zo kunnen wij nog beter voorzien in de behoeften van onze klanten”, aldus Erik van der Garde, CEO Oceanz 3D printing. “Naast professioneel 3D printen bieden wij nu nog uitvoeriger mogelijkheden op het gebied van design & engineering, meer productiemogelijkheden en een ruimere keuze aan materialen.”

Sigrid Goossens, CEO Heijcon 3D Solutions, zegt blij te zijn met de aansluiting bij Oceanz: “De expertise van Oceanz en hun leidende rol op het gebied van 3D printen en additive manufacturing is een perfecte match. Graag dragen wij hieraan bij met onze deskundigheid op het gebied van design & engineering, maquettebouw, trofeeën en unieke (relatie)geschenken.”

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?