Okuma op Air Show Parijs

0

Okuma heeft meer dan drie decennia ervaring met bewerkingstechnologie voor de lucht- en ruimtevaartsector. Daarom doet de machinefabrikant dit jaar mee aan de grote Paris Air Show op LeBourget van 17-23 juni.

Het aerospace portfolio van Okuma omvat productie-oplossingen voor vele onderdelen zoals turbine-componenten, drijfwerk-onderdelen, hydraulische kleppen en landingsgestellen. De brede range van multitasking machines van de MU-V, Multus-U en VTM-YB series zijn voorbestemd voor aerospace toepassingen en de super multitasking Laser EX serie is extra uitgerust met additive productiemogelijkheden. Bezoekers van de Airshow in Parijs hebben de gelegenheid om de nieuwste technologische trends te bespreken en kunnen ook Okuma’s IIoT solution Connect Plan ervaren. Dit softwaresysteem levert analyses op voor het beter benutten van machines door machinegereedschappen te verbinden en een visuele controle op fabrieks- en bewerkingsprocessen te verschaffen.

Okuma focust traditioneel op specifieke toepassingen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie en onderhoudt daarvoor drie Aerospace Centers of Excellence in Duitsland (Krefeld), de Verenigde Staten en Japan. Deze centra zijn het hele jaar geopend voor bezoekers. Okuma wordt in Nederland vertegenwoordigd door Gelderblom CNC Machines.